In sfarsit locuri pentru presa si invitatii pentru bloggeri

Luni, 22 Martie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 7 comentarii

De fiecare data cand ma duceam sa fotografiez un eveniment in Arena Mall aveam mari probleme in a prinde un loc de unde sa fac poze cat de cat decente, si vorbesc doar din perspectiva pozitionarii.

In 2008 nu stiam foarte multe despre fotografie. Nu stiam ca e rau sa apara capetele (capurile) spectatorilor in poza, dar acum cunosc asta si incerc sa incadrez fotografia in asa fel incat subiectul sa fie singura persoana din imagine. Totusi, pentru asta iti trebuie si o pozitie buna.

Nu ii laud, vezi Doamne, ca am eu vreo legatura cu ei, chiar nu am, dar vreau sa ii felicit pe organizatorii evenimentului de sambata seara din Arena Mall, Arena Fashion Show. Ii felicit pentru ca, in sfarsit, au reusit sa faca o zona in care are acces doar presa. O zona cu scaune frumos amenajata, in care nu te ingramadesti cu spectatorul care se baga in fata obiectivului si care uneori chiar te hartuieste, o zona utila jurnalistilor, dar mai ales fotografilor si cameramanilor.

As mai vrea sa spun ca organizatorii au avut grija sa invite si bloggerii la eveniment, lucru pe care il consider un pas inainte in ceea ce priveste viziunea organizatorilor fata de mass-media locala.

Sper sa intalnesc aceeasi atmosfera la fiecare eveniment de acest gen care are loc in Arena Mall si, de ce nu, in orice locatie din Bacau care gazduieste un eveniment important.


7 comentarii la “In sfarsit locuri pentru presa si invitatii pentru bloggeri”

 1. Anonymous 22 Martie 2010 at 14:47 Permalink

  cred ca vroiai sa zici capetele….("Nu stiam ca e rau sa apara capurile spectatorilor…").
  invata sa te exprimi.

 2. kristofer93 22 Martie 2010 at 14:51 Permalink

  E corect si cum am zis eu.

  Cap = Extremitatea superioară a corpului omenesc sau cea anterioară a animalelor, unde se află creierul, principalele organe de simț și orificiul bucal. (from Dex.ro)

 3. Anonymous 22 Martie 2010 at 21:31 Permalink

  DOOM-ul zice altceva

 4. Tase 22 Martie 2010 at 21:37 Permalink

  Kristofer, de data asta nu ai dreptate. Dacă tot te uiți în DEX vezi definiția integrală: "CAP, (I, III) capete, s.n., (II) capi, s.m. I. S.n. 1. Extremitatea superioară a corpului omenesc sau cea anterioară a animalelor, unde se află creierul, principalele organe de simț și orificiul bucal." Aici ai și forma de plural. "Capuri" este forma de plural pentru cap ca forma de relief (promontoriu).
  În rest, felicitări pentru fotografii!

 5. kristofer93 22 Martie 2010 at 22:07 Permalink

  Da, asa-i. Aveti dreaptate. M-am uitat din nou si am vazut ca pluralul este capete, nu capuri.

 6. Anonymous 23 Martie 2010 at 21:43 Permalink

  din nou DAAAA , noroc ca sunt stalpuri pe strada ca altfel numai elucidam cazu :)) , na mai sunt si momente de astea :)

 7. tudor 23 Martie 2010 at 23:47 Permalink

  DEX-ul se completeaza de foarte multe ori cu DOOM-ul, dar si cu alte "D-uri" ori enciclopedii, lucrari…. Nu mai lua intotdeauna ad literam tot ceea ce scrie.


Lasa un comentariu