Inaugurarea Spitalului Municipal: în nocturnă și pe etaje

Diseară, la ora 21, înțeleg că e mare paranghelie la Spitalul Municipal, unde primarul a chemat jurnaliști, politicieni și nu numai ca să se laude cu marea realizare a deceniului: etajele 4 și 5 ale Spitalului Municipal, finalizate în contextul pandemiei Covid-19.

A fost nevoie de 12 ani (dintre care 4 pe tura actualului primar), zeci de milioane de euro, o grămadă de promisiuni și o pandemie ca să avem două etaje cu 153 de paturi gata să primească pacienți.

Urmează să vedem ce se va întâmpla cu managementul noului spital, cu felul în care va fi populat cu personal de specialitate și așa mai departe. Sper, așa cum am tot repetat, să rămână de sine stătător și să nu fie pus în brațele Consiliului Județean și implicit în ograda pilelor administrative de acolo prin nu știu ce scheme ilegale de complementarizare.

În altă ordine de idei, încă așteptăm publicarea tuturor cheltuielilor efectuate pentru amenajarea în regim de urgență a celor două etaje din spitalul aflat încă în construcție, așa cum primarul și SSPM au promis când am acordat undă verde acestui efort.

spitalul municipal sfanta maria bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *