A inceput Campionatul Municipal de Minifotbal

Sambata, 28 August 2010 | Bacau, fotbal, foto, stiri | Comenteaza

Sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a V-a, 2010 – 2011 si postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Vineri, de la ora 12, Pub The Stage a gazduit festivitatea de premiere a celor mai merituoase participante la Memorialul Teofil Bora si tragerea la sorţi a programului partidelor celei de-a V-a ediţii a campionatului băcăuan de minifotbal Liga Bergenbier. Astazi se va disputa şi prima etapa din cadrul unui campionat care se anunţă a fi foarte disputat.

Echipele inscrise in campionat sunt FC Amatorii, X-Carp, Strong Team, Grafit Soccer Invest, Nevila Onesti, Dedeman, FC Nordului, Legendele, Metrorex, Afezam, Express, Rochdale, Gim Sport si FC Anonimii. 14 la numar. Turul incepe astazi, 28 august 2010 si se incheie pe 21 noiembrie.

In ciuda faptului ca sunt partener al competitiei, imi permit sa fiu subiectiv si sa va marturisesc ca tin cu Strong Team, fosta echipa Coriolan. Prietenii stiu de ce. Din Strong Team face parte si blogger-ul Codrin Pop, cel mai bun portar al sezonului trecut. Regulamentul, clasamentul, programul, dar si alte noutati puteti vedea pe CampionateMinifotbal.ro.

Jos puteti vedea fotografii de la evenimentul de vineri din Pub The Stage ce a marcat deschiderea oficiala a Campionatului Municipal de Minifotbal.

Lasa un comentariu