Infit.ro – exerciții, rețete, produse și experți, toate pentru sănătatea noastră

Joi, 31 Ianuarie 2013 | Pareri personale | 1 comentariu

Zilnic alergăm după bani, după succes sau după și pentru oamenii din jurul nostru. De cele mai multe ori, însă, uităm de noi, în special de sănătatea noastră – mult prea importantă, zic eu, pentru a fi neglijată. Ca noi să dăm randament în treburile zilnice pe care le avem, trebuie să fim cel puțin sănătoși dacă nu în formă.

Un stil de viață sănătos ne ajută să facem față cu o mai mare ușurință stresului zilnic. Alimentația are un rol cheie în ceea ce privește condiția noastră fizică. Ești mult mai vulnerabil dacă mănânci numai fast food. E o convingere de-a mea pe care mereu le-am spus-o prietenilor mei. Unii se uită chiorâș, alții dau afirmativ din cap.

infit2

Eu, unul n-am mai fost foarte răcit de o bună bucată de timp. Cred că a trecut mai bine de un an și jumătate de când m-am confruntat cu ultima răceală serioasă. Acest succes este datorat, cred eu, cantității semnificative de fructe și legume pe care mi-o administrez, ca să zic așa, aproape zilnic. Însă vă mărturisesc că sunt un mare amator de carne. O fi bine, o fi rău, pe mine carnea mă face să fiu strong.

Recent, am aterizat pe Infit.ro, un portal pe care “it’s all about health”. Aici am găsit o mulțime de informații, produse și alte chestii menite să mă mențină în formă. Am zis chestii pentru că Infit.ro nu este acel gen de site care îți arată produsul, prețul și  butonul “buy me, click aici că ai o reducere de 5%”.

Când am spus alte chestii m-am referit la o mulțime de secțiuni utile pentru viața noastră de zi cu zi:

 • exerciții de slăbit;
 • rețete culinare;
 • cum slăbim;
 • sănătate și frumusețe;
 • produse de slăbit;
 • experți;
 • calculatoare.

infitAșa da! Una e să îi pui omului sub nas un produs și aproape că i-l bagi pe gât și alta e să îi dai clientului tău informațiile necesare și o mulțime de argumente pentru a cumpăra un anumit produs. Plus sfaturi pentru sănătatea lui! Mi se pare de bun simț și corect să îi arăți omului care intră la tine pentru a cumpăra suplimente și pastile pentru slăbit 100% naturale că nu pilulele sunt totul.

PS: am mai găsit o chestie tare la ei pe site – secțiunea de calculatoare.  Habar n-aveam că există atâtea calculatoare! Pot aminti calculatoare pentru pierderea în greutate, raportul dintre talie și șolduri, rata batăilor inimii, greutatea ideală, îngrașarea în timpul sarcinii, alăptare, activitățile fizice, procentul de grăsime din organism…

Mai vreți? Calculatorul nutrienților din dieta noastră, calculator pentru creșterea masei musculare, calculatorul caloriilor consumate, indicele de masă corporală… gata, am obosit.

calculator infit

1 comentariu la “Infit.ro – exerciții, rețete, produse și experți, toate pentru sănătatea noastră”

 1. motolady 31 Ianuarie 2013 at 22:46 Permalink

  Ceva de ingrasat n-au? De ce toata lumea crede ca daca esti slab esti sanatos tun?
  PS: Sa racesti rar inseamna sa racesti maxim o data la 5 ani, daca nu chiar mai rar. Daca tu te lauzi ca n-ai racit de un an jumate si ai mai si mancat sanatos… nu te vad prea teafar 😀


Lasa un comentariu