Infractiunile din liceele si scolile bacauane

Din raportul IPJ Bacau reiese ca in primele noua luni ale anului au fost sesizate 42 de infractiuni, dintre care cele doua cazuri de tentative de viol, 15 loviri (la Scolile Sascut, Odobesti, “MIhai Eminescu” Bacau, Colegiul Pedagogic “Stefan cel Mare”, Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, Colegiul “N.V.Karpen”, Colegiul National “Gheorghe Vranceanu”, Scoala de Arte si Meserii Agas, Scoala cu clasele I – VIII Scorteni, Liceul “Ghica” Comanesti), Scoala nr. 1 Slanic Moldova), o tilharie (Scoala “Ion Creanga” Bacau), o amenintare (Liceul “Ghica” Comanesti), si 23 cazuri de furturi (Scolile Luizi Calugara si Margineni, Colegiul “D.Mangeron”, Liceul “Grigore Antipa”, Colegiul “Henri Coanda”, Scoala “Domnita Maria”, Colegiul “N.V.Karpen”, Colegiul Economic, Colegiul National “Gheorghe Vranceanu”, Colegiul “Saligny”, Colegiul “Stefan cel Mare”, Scoala “Mihai Dragan”, Scoala Cotofanesti, Scoala Urechesti si Scoala nr. 1 Slanic Moldova). Sursa: Ziarul de Bacau

Ups, Liceul cu Program Sportiv, acolo unde invat eu, nu figureaza pe lista neagra a politiei privind infractiunile din institutiile de invatamant bacauane in primele noua luni ale anului in curs.

Sa dam nume de „mari colegii” cu cazuri de acest gen? Mai bine nu, ca iar imi sar in cap apucatii de la liceele de prestigiu, plus ca nu vreau sa le ocup orele de informatica dandu-le motive sa ma injure prin comentarii, nu ca m-ar interesa.

11 thoughts on “Infractiunile din liceele si scolile bacauane

  1. Doamne fereste..ti-e ciuda ca nu esti si u la un liceu de "prestigiu"?:))
    na..vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii;;)

  2. kristofer de ce ai inceput sa tot ataci alte licee ? personal nu cred ca ai vreo ciuda pe ele ci doar vrei sa te razbuni pe ce cred altii despre sportiv…totusi nu prea e frumos ce faci.

  3. Deci…cum spune Anonim '' Doamne fereste'' lol. Am citit multe articole de pe blogul lui Kristofer si din cate am observat eu,nu ii pare deloc rau ca este elev la Liceul cu Program Sportiv. :] Bravo lui! Cheers :]

  4. Sportivul poate nu se ridica la nivelul altor licee din Bacau ca si debit de elevi „eminenti„ ce termina, dar nici nu aud cacaturi de genu examene cumparate, droguri, copii de fitze si de cacat ca in altele, bine mai sunt si exceptii, mai vezi ca se mai trezesc unii sa urle pe la geamuri spre strada, dar na.

  5. In Alecsandri se comit cele mai mari chestii posibile.Fete fugite de acasa, droguri, prostitutie, la fel si in liceul Ferdinand in acele clase de elevi ,,speciali''. Dar sunt protejati de diferiti ,,ingeri''.

  6. Anonim… care esti. Eu am invatat in Alecsandri si am terminat in 2005. Nu inseamna ca daca esti prostituata si inveti in Alecsandri, liceul are vreo vina :)) Eu nu fac nici o diferenta intre licee cum zicea lumea vaaaai vranceanu ferdinand cele mai tari si letea si restul numai pleava. In orice liceu pot fi diferite personaje. Fitze sunt peste tot nici mie nu`mi plac da n`ai ce sa le faci. Sincer chestii de astea ca droguri fugiti de acasa etc sunt peste tot deci nu unde sunt e problema ci de ce sunt!

  7. Bai desteptule,ca sa nu iti zic altfel, numai eu stiu ce se intampla in sportiv. Nu zic ca toti elevii sunt la fel,dar in toate liceele exista si cativa copii mai "obraznici" .asa ca scuteste ne de comentariile tale tampite si de prost gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *