Ingenious Drama Festival 2009 – editia a X-a

Tineri, teatru, vara, limba engleza, cultura, creativitate, idei inedite – luate separat fiecare inseamna ceva, fiecare are farmecul propriu, insa anual in Bacau, un grup de 40 de adolescenti le aduna pe toate si organizeaza Ingenious Drama Festival, sau I.D Fest, primul festival de acest gen din tara. Acesti tineri entuziasti, iubitori de dramaturgie se straduie sa ofere publicului bacauan si persoanelor implicate in festival un spectacol extraordinar.

Timp de o saptamana se aduna in orasul nostru trupe de teatru de amatori din toata tara, adolescenti ca si organizatorii, trupe din orase precum Craiova, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Piatra-Neamt etc. Aceste trupe isi vor dovedi talentul si pasiunea pentru teatru pe scena Teatrului Municipal Bacovia in aceasta perioada, incercand sa acapareze atentia cat mai multor oameni pentru a putea exprima mesajul dorit.

Desi de-a lungul anilor -pentru ca a trecut ceva timp de la indepartatul 97- s-a schimbat componenţa, spiritul a ramas acelasi, capatand din ce in ce mai multa experienţa.

Ajunsi la cea de-a 10a editie, suntem mandri de munca noastra de pana acum si speram ca anul acesta lucrurile sa mearga si mai bine si sa dovedim cu succes ca putem sufla in toate cele 10 lumanari, sarbatorind prima noastra cifra rotunda.”

„Speram sa fiti alaturi de noi si in aceasta vara in perioada 12 – 18 iulie la Teatrul Municipal Bacovia pentru a incununa impreuna inca un an de cultura!

Linkuri:

8 thoughts on “Ingenious Drama Festival 2009 – editia a X-a

  1. Mako de ce spui chestiile astea. "sa pretinzi.." daca nu participi la festivale de teatru de ce comentezi?. cine urca pe scene, urca pentru ca este o pasiune care il indeamna. crezi ca e asa usor sa pregatesti o piesa si sa o pui pe scena??? crezi ca e usor sa urci pe o scena???..iti dau eu raspunsul: NU! eu o fac pentru ca imi place si pentru ca vreau sa dau mai departe la actorie. Asa ca nu vorbi daca nu stii. 40 de copii se chinuie timp de un an ca alti 200 sa se bucure de el. Abia astept id fest. Festivalul meu de suflet.

  2. Eu unul nu mai rezist.. si o spun iin calitate de organizator, si actor. O sa fie o experienta ce ne va marca pe toti. intradevar, am muncit mult, chiar foarte mult , si stiu ce zic , am facut sacrificii( multe)dar in final stiu ca imi voi da seama ca a meritat totul. Cum zicea cineva.. id fest ruleazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. suntem si noi interesati de festivalul vostru…am dori si noi niste date si un regulament… astept un raspuns tot pe acest site….sau o adresa de mail prin care sa iau legatura cu cineva din organizare… va multumesc pt timpul acordat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *