Inovație, creativitate și dezvoltare locală sustenabilă, la Open Days 2012

Parcă ieri era octombrie 2011 și participam pentru prima oară la un eveniment Open Days. A trecut un an și iată că manifestarea anuală care se desfășoară simultan în toate marile orașe și regiuni ale Europei revine la Bacău. Bacăul găzduiește pentru al treilea an consecutiv evenimentul, iar anul acesta a ales drept temă de discuție legătura dintre Inovaţie, Creativitate și Dezvoltarea locală sustenabilă

Evenimentul are loc sub egida Comitetului Regiunilor din Bruxelles, Open Days 2012 – Europa în orașul meu | Bacău și adună reprezentanți ai comunității de afaceri, universitari, oameni de cultură și artă, oficiali și organizații ale societății civile.

Dl. Romeo Stavarache, Primarul Municipiului Bacău și raportor al Comitetului Regiunilor, sublinia că ”angajamentul aleșilor locali este esențial pentru succesul Strategiei Europa 2020 – Uniunea Inovării, deoarece avem misiunea să aducem împreună principalii contributori la dezvoltarea locală sustenabilă: companiile, universitățile și centrele de cercetare, organizațiile publice, ale societății civile și bineînțeles cetățenii”.

Doi speakeri de marcă, Paul Schrijver (Olanda) și Ioan Toderașc (România), având fiecare o remarcabilă experiență internațională și națională, vor aborda în dialog cu audiența cele mai inovatoare modalități prin care comunitățile de practică locale se pot implica în manieră cooperativă și inter-disciplinară în proiectele de dezvoltare locală.

Participarea la eveniment este gratuită.

Divanul AdBlog se numără printre partenerii evenimentului.

One thought on “Inovație, creativitate și dezvoltare locală sustenabilă, la Open Days 2012

  1. Cristiane,ar trebui sa-ți dea Ciubotaru un mare premiu pentru aceasta fotografie.Între asemenea „promotori” cum sant primarul Stavarache si parintele Plescau il face pe Berca istorie.Am văzut astăzi ca ar putea fi contracandidati colegiului 3 deputati,adică senatorul fuge din fata lui Luchian si da de cine trebuia sa se fereasca cel mai tare.De urmărit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *