InPractica.ro se promovează cu feedback-uri false și fraze tâmpe

Duminica, 22 Iunie 2014 | internet | 1 comentariu

Nu de multă vreme, în online a apărut InPractica.ro, o platforma realizată de Asociația BookLand care își propune să ofere elevilor și studenților o sursă pentru oferte de practică și job-uri part-time. Nimic greșit până în momentul de față. Din pură curiozitate, am intrat pe site și am aruncat o privire mai atentă.

Trecând cu vederea numărul relativ mic de oportunități promovate pe site (ieri, în doar jumătate de oră, am găsit peste 25 de oportunități pentru studenți pe care să le includ într-un singur articol), pe inPractica.ro există și o rubrică dedicată impresiilor despre viață și succes ale unor tineri. Câteva dintre ele sunt… false. Da, site-ul care vrea să ne ofere nouă, tinerilor, “secretele din culisele succesului” și sfaturi care să ne îmbogățească, conține feedback-uri fake.

Simona Petru, care cică a îmbinat partea teoretică cu cea practică, are o fotografie tare comună. Atât de comună încât o găsim în mii de rezultate pe Google. La fel și cu blonda pistruiată Diana Petcu, chipurile studentă la ASE, pentru care a fost interesant să vadă, citez, “cum merg lucrurile într-o companie mare”. O fi, oare, rudă cu acest Petcu? 🙂

Nicidecum! Am căutat imaginea pe Google și am găsit-o: e Sabrina Carpenter, cântă și are 15 ani. S-a născut și locuiește în Statele Unite. Ciudat, pe InPractica.ro scrie că învată la ASE

În altă ordine de idei, sunt tare amuzat de următoarea frază de pe site: “conectează-te cu oportunitățile și vei avea mai mulți prieteni… pe Facebook, un stil aparte în lumea celor mari (whaaat?), un card de credit cu sau fără… limită (dar dacă vreau de debit?), o poziție bună într-o firmă bună, un strop de culoare pe plan profesional.”

inpractica diana petcu e sabrina carpenter

inpractica ioana screen

1 comentariu la “InPractica.ro se promovează cu feedback-uri false și fraze tâmpe”

  1. Grosu 25 Iunie 2014 at 17:41 Permalink

    Jenant! Auzi la ei… Daca vrei sa ai mai multi prieteni pe Facebook. LOL! =))


Lasa un comentariu