Curg înscrierile la Bacău Streetball Challenge 2014

Marti, 5 August 2014 | Bacau | Comenteaza

Au început înscrierile la Bacău Streetball Challenge 2014, cel mai puternic turneu de baschet din Moldova. Ediția de anul acesta va avea loc în centrul Bacăului, pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Bacău, în perioada 9-10 august.

Înscrierile se fac online pe streetballchallenge.net, până joi, 7 august, ora 13:00. Există trei categorii:

  • Open (toate vârstele);
  • Junior (sub 18 ani);
  • Open Mix (echipe mixte – fete/băieți).

Prezentare-BSC

Pe lângă competiția principală, pe terenul de sport vom mai vedea concursuri cu premii, atât pentru public, cât și pentru concurenți: Bacău SlamDunk Contest, Aruncări de 3 Puncte, Aruncăr libere, 2Ball, Baschet X&0, Freestyle etc.

STEP Romania impreuna cu partenerii săi pregatesc o editie mai spectaculoasa decat cele precedente, cu multe premii pentru spectatori, surprize, muzica si cateva noutati demne de luat in seama. Vor fi incluse in program demonstratii de freestyle si slamdunk cu invitatii speciali, sesiuni de breakdance si beatbox si muzica foarte buna atat la locatie cat si la petrecerea turneului. Sambata seara va avea loc petrecerea turneului la piscina si duminica trupa Motivation va sustine o demonstratie de baschet in fotoliu rulant.

La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga; Prague International Streetball.

Apropo de anii precedenți, mai jos aveți un promo pentru Bacău Streetball Challenge 2014. Include imagini surprinse de subsemnatul. :)

Am fost la toate cele 3 ediții de până acum. Fotoreportajele și articolele le puteți vedea aici. Ne vedem și anul acesta acolo!

afis bsc 2014

Lasa un comentariu