Înscrieri online la creșele din Bacău, fără dosar cu șină!

Vineri, 17 Mai 2019 | Bacau, Initiative personale | Comenteaza

Astăzi am trimis către Centrul Bugetar Creșe din subordinea Consiliului Local Bacău o solicitare… pe e-mail, fără dosar plic. ?

Având în vedere solicitările părinților, dar și prevederile OUG 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, în calitate de consilier local independent al municipiului Bacău vă solicit să asigurați posibilitatea înscrierii în învățământul antepreșcolar (creşă) 2019-2020 nu doar la secretariatul unităților de învățământ unde sunt creșele arondate, ci și online.

 

De asemenea, în cazul depunerilor dosarelor fizice, vă rog să eliminați din listă dosarul plic, acesta amintindu-ne de vremuri care ar trebui să fi fost demult apuse într-o administrație modernă, europeană, centrată pe cetățean.

 

Solicit număr de înregistrare pentru prezenta solicitare care sper să fie luată în seamă chiar dacă am transmis-o prin e-mail, fără dosar plic.

Înscrierile încep săptămâna viitoare, în creșele băcăuane fiind disponibile doar 460 de locuri: 228 la grupa mare și 232 la grupa mijlocie.

Aghiuță bine zicela Cluj se obțin certificate și autorizații cu documente trimise electronic, până și declarațiile de venit se depun online, dar în Bacău părinții trebuie să umble pe la ușile școlilor cu dosarul plic în mână, că altă treabă n-au.

dosar plic

Lasa un comentariu