Instagrame #5

Luni, 7 Ianuarie 2013 | foto | 4 comentarii

S-au scurs aproape 6 luni de la ultimul post cu instagrame. Atunci era vară și vă arătam, printre altele, mașini frumoase, evenimente din Bacău, precum și landscape-uri și cityscape-uri din sezonul cald. Era vacanță, era bine. Și acum e bine, însă privesc cu nostalgie acea perioadă, frumoasă din mai multe puncte de vedere.

Zilnic făceam mișcare ieșind cu bicicleta și înnoptam pedalând pe străzile sau prin împrejurimile Bacăului. Era perioada în care mă bucuram că am scăpat de stresul examenului de Bacalaureat. Acum aștept sesiunea. Cu nerăbdare, cum altfel?

Nu sunt fanul efectelor și editărilor exagerate atunci când vine vorba de fotografie, însă îmi place că pe Instragram găsesc oameni ce sunt deschiși la tot felul de giumbușlucuri fotografice.

Jos am postat cele mai frumoase poze pe care le-am distribuit în ultima vreme prin intermediul Instragram. Toate sunt realizate cu smartphone-ul din dotare.

Apropo de asta, Makavelis a spus-o bine de tot pe Twitter. N-am pus aici tweet-ul fiindcă e cam indecent, însă ideea e simplă: e cam de porc să urci pe Instagram fotografii realizate cu DSLR-ul.

Pentru că mi-au murit lăudătorii, desigur… am 499 de abonați pe Instragram. Cin’ să fie numărul 500?

4 comentarii la “Instagrame #5”

 1. Andi 7 Ianuarie 2013 at 20:29 Permalink

  Ai fost la Mitingul USL? Ai poze de acolo? mersi.

 2. Kristofer 7 Ianuarie 2013 at 20:32 Permalink

  Uite aici: http://www.kristofer.ro/fotografii-de-la-mitingul-usl-ce-nu-s-a-vazut-la-televizor/

 3. vivian 8 Ianuarie 2013 at 16:23 Permalink

  LA MULTI ANI ! tuturora iar daca va plictisiti va recomand un super joc de cultura generala BattleQuiz Romania http://goo.gl/3zblc pt android

 4. Makavelis 8 Ianuarie 2013 at 21:39 Permalink

  eu o sa fiu al 500-lea. stai asa sa te gasesc :)


Lasa un comentariu