Insula de Agrement are proiect de modernizare

Luni, 13 August 2007 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Foarte frumos proiectul. Se intentioneaza ca insula sa fie transformata intr-un parc de distractii al Bacaului , gen Insula Ovidiu de la Mamaia. Planul cuprinde discoteci, restaurante (unul dintre ele pe un vaporas – vezi mai jos poza machetei), patinoare, zone de agrement, alei frumos dotate, multa verdeata, toate la cele mai inalte standarde.
Proiectul este de perspectiva si cred ca ar incanta locuitorii orasului daca el se va pune in aplicare.

Ideea acestui articol vine de la ContraSENS, avand si el un articol in care se vorbeste despre acelasi proiect. Pozele ii apartin tot lui si mi-a oferit si mie cateva. Ii multumesc pe aceasta cale!

Mai jos, cateva poze cu macheta proiectului pentru Insula de Agrement din Bacau:4 comentarii la “Insula de Agrement are proiect de modernizare”

 1. Anonymous 28 Iunie 2008 at 10:35 Permalink

  Cred ca este unul dintre cele mai bune proiecte de care a avut parte Bacaul si tin totodata sa-i urez domnului primar sa o tina tot asa.

 2. neculai urucu 21 Noiembrie 2008 at 17:02 Permalink

  da,cu adevarat este un proiect de luat in seama ce face din orasul nostru un punct de atractie pentru toate varstrele.apropo cum se poate participa la licitatia unor lucrari de constructii ce se vor face la acest proiect? Neculai Urucu

 3. kristofer93 21 Noiembrie 2008 at 18:08 Permalink

  nu stiu

 4. Romeo 13 Aprilie 2012 at 09:18 Permalink

  Domnule Necluai Ururcu, nu veti putea participa la licitatiile pentru realizarea acestui proiect deoarece se stiu deja cei care vor castiga aceste licitatii.
  Nu vor fi in niciun caz firme bacauane din domeniu, ci vor fi doar firme din alte judete, ale clienteli politice care contribuie cu fonduri la bugetul USL. :)
  Nu firmele care dau de munca bacauanilor trebuie sa castige aceste licitatii, ci cele care dau niste spagute mici si neinsemnate la buzunarul propriu al domnului primar stavarache.

  Dreptate si hotie


Lasa un comentariu