Internetul poate fi socant

Luni, 28 Februarie 2011 | internet, Pareri personale | 1 comentariu

Va spun inca de la inceput ca nu sunt genul speriatului de bombe care sa isi puna mainile la urechi cand aude de “cacat” sau genul omului care da shut down la calculator cand vede o reclama cu o tipa dezbracata. Sunt pe internet din 2005, dar am intalnit in acest inceput de an doua lucruri care mi s-au parut cel putin incomode pentru un utilizator obisnuit de internet, daca nu chiar macabre.

1.Un blog scris, chipurile, de un copil care avea tumoare la creier. Evident, nu el redacta textele, dar cine facea acest lucru soca de-a dreptul pe cei care intrau pe site. Treaba era pe bune, copilul acela chiar avea nevoie de ajutor. Acolo a fost povestita intreaga evolutie a tumorii la persoana intai, de la diagnosticare, pana la moartea copilului. Este de-a dreptul dureros sa dai peste asa ceva pe internet. Dumnezeu sa-l ierte!

In continuare nu ma simt prea bine, fac febra si ma simt slabit. Am stat internat la Bacau saptamana trecuta si duminica am venit acasa. In continuare ma simt rau si azi plec la Bucuresti cu salvarea, sper sa reuseasca medicii de acolo sa ma faca sa ma simt mai bine. Sa auzim de bine!!!

2.Sa pui pe YouTube momentul ingroparii de la o inmormantare. Nu bocitoarele, nu praznicul, nu atmosfera trista, ci ingroparea cap-coada. Cat de sinistru! Chestia asta a facut-o un bacauan zilele acestea.

1 comentariu la “Internetul poate fi socant”

  1. vlad's 28 Februarie 2011 at 17:32 Permalink

    Ai dreptate, cel putin la faza cu mortu' pe YouTube, cand ii punea caciula pe cap…


Lasa un comentariu