Interpelare despre Dumbrava minunată din centrul Bacăului

Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Bacau, Initiative personale | 1 comentariu

După ce în ultimele zile am primit mai multe sesizări din partea unor locuitori din zona centrală a Bacăului cu privire la gălăgia nocturnă provocată de anumite evenimente, seri dansante ori paranghelii care se desfășoară periodic în incinta complexului hotelier Dumbrava, azi am scris și trimis către Poliția Locală Bacău o interpelare.

Așadar, i-am cerut oficial domnului director al PLB să îmi comunice câte sesizări a primit instituția în seara zilei de sâmbătă de la cetățenii din zonă, ce acțiuni au întreprins agenții din subordine și dacă au fost aplicate sancțiuni contravenționale căci nu e prima oară când se întâmplă acest lucru.

Legea trebuie să fie egală pentru toți, nicidecum aplicată preferențial față de anumiți agenți comerciali doar pentru că găzduiesc chermezele anumitor personalități locale.

dumbrava roz bacau

1 comentariu la “Interpelare despre Dumbrava minunată din centrul Bacăului”

  1. Politia Locala? 9 Octombrie 2018 at 06:14 Permalink

    Lol, politia locala e o gluma. Nu sunt in stare sa aplice legea (sau au…”motive” sa nu o faca :D) nici macar cand e incalcata chiar sub nasul lor (in Matteo, la 50 de metri de sediul PLB se fumeaza in prostie fara nicio problema), d-apoi undeva unde ar fi necesara deplasarea unui echipaj.


Lasa un comentariu