Intrebare-ntrebatoare vizavi de “Roviniete punct ho”

Joi, 7 Octombrie 2010 | Pareri personale | 1 comentariu

Le zice bine Stash @ Cafeina.ro.

Tot Compania asta a Autostrazii a inventat plata rovinetelor online în tara fara autostrazi. Ia mergeti pe siteul oficial si vedeti ce fotografie bagara meseriasii pe prima pagina : http://www.roviniete.ro/roviniete-online.php. Ce ziceti? Autostrada aia e în Utah? Pfuai de mine, dara nu abia v-am spus ca Romania nu are autostrazi? Trebuiau sa faca si ei un copy-paste de undeva ca doar nu erau sa fotografieze Autostrada Transilvania care nu exista.

Totusi, cei de la CNADR nu puteau sa gaseasca o poza frumoasa pe Flickr, ori pe Mediafax cu vreun drum de pe la noi? De exemplu, cu Transfagarasan. Sunt o tona de cadre spectaculoase din Romanica numai bune pentru header-ul site-ului Roviniete.ro. Oricum, Roviniete punct ho, asta, e varza (ca platforma, design, etc). Pun pariu ca un hacker de cartier cu putina experienta in domeniu este capabil sa il sparga.

1 comentariu la “Intrebare-ntrebatoare vizavi de “Roviniete punct ho””

  1. Anonymous 7 Octombrie 2010 at 07:01 Permalink

    Din pacate NU le zice bine @Cafeina pentru ca site-ul NU este al CNADNR ci a unei firme din Cluj autorizata (ca si Petrom, Posta Romana etc.) sa distribuie rovinietele.


Lasa un comentariu