Ion Cristoiu întoarce din nou armele?

Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

Pe Ion Cristoiu îl știți. După o meritoasă carieră în gazetărie, prin 2008 a început să facă emisiuni la Antena 3 și la Antena 2. În vremea în care politica editorială a lui Gâdea nu era numai despre Băsescu și despre ceea ce îl susține pe Dan Voiculescu de obicei pe scaun, Cristoiu, pe care personal în apreciez, era cel mai cerebral om de la Sinteza Zilei. Erau simpatici și urmăribili cei de la Antena 3 în acea perioadă.

Brusc, domnul Cristoiu, înainte de campania electorală pentru prezidențialele din 2009, a părăsit trustul Intact și a emigrat pe celălalt culoar ideologic, adică la B1 TV, la Biserica Adorării lui Traian Băsescu. I-am folosit propriile cuvinte. Adică, după ani de zile de critică la adresa regimului Băsescu, Ion Cristoiu a întors tirul, aproape că l-a răsturnat și i-a îmbrățișat pe președinte și pe oamenii PDL.

ion Cristoiu

Aseară, în direct la B1 TV, Ion Cristoiu s-a enervat pe colegii de platou, care susțineau că Traian Băsescu n-a greșit când a făcut declarații de la Palatul Cotroceni în privința chestiunii celor 290 hectare de teren cumpărate pe numele fiicei sale, și le-a spus:

Dacă mai faceti emisiuni din astea, nu mă mai chemați. Eu la Biserica Adorării lui Traian Băsescu nu mai vin. Ceilalți, de la Antena 3, sunt spălați pe creier. Nu fiți și voi spălați pe creier, dar pe invers (…) Nu vreți să mă înțelegeți. Nu mă mai înțeleg cu nimeni în ultimul timp… Nu sunteți conștienți că lui Nea’ Gică de la sculărie – care e comunist, ca și mine – e greu să-i explici povestea asta cu Traian Băsescu?

Ba mai mult, a anunțat pe Facebook că îl bate gândul să nu mai meargă la emisiunile de la B1 TV, pe motiv că s-a săturat de până-n gât de Antena 3 pe dos.

Ce urmează, România TV?

Lasa un comentariu