Ionel Floroiu joacă în deplasare, în Antalya, tot pe banii noștri

Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | fun | Comenteaza

Din ciclul “ce mai fac parlamentarii noștri” (nu în sensul că eu i-aș fi votat pe ăștia), aflăm de pe pagina de Facebook a marelui Partid istoric Național Liberal că România e campioană. Și nu la orice, ci chiar la fotbal. România a participat la Campionatul Interparlamentar de Fotbal, care de fapt a fost o excursie de 4 zile în Antalya pentru 16 dintre deputații plătiți să facă legi. 

Unul dintre ei este deputatul băcăuan Ionel Floroiu, care, când nu își etalează ceea ce eu numesc simpatii pro-ruse, visează de la tribuna Camerei Deputaților uniri confiscate sau molime împotriva jandarmilor. Are doar două interpelări către Guvern în cei doi ani de mandat și, desigur, ca orice pesedist sadea, este fanul legilor care ciuntesc justiția. E drept, are multe inițiative legislative semnate, dar aproape toate sunt “la grămadă”, deci nimic personal și inedit, care să fi fost emanat din discuțiile alea multe pe care le are cu cetățenii în teritoriu (măcar la capitolul ăsta e rege față de restul putorilor, cu mici excepții, trimise de băcăuani în Parlament).

ionel floroiu antalya

N-aș fi avut nicio problemă dacă oamenii ăștia s-ar fi dus în Antalya pe banii lor ca să joace fotbal, dar problema mea e că toate costurile sunt suportate de noi, cetățenii. Anul trecut, participarea la acest campionat a costat 4.000 de euro. Să vedem însă cât au cheltuit parlamentarii din buzunarele noastre în acest an pentru mica lor incursiune în Antalya. Aștept răspunsul Camerei Deputaților în acest sens.

Liberalii, de un penibil ieșit din comun (cum să dai, nene, comunicat cu așa ceva?), ne spun că asta e o “tradiție care contribuie la dezvoltarea legăturilor intraparlamentare şi la crearea de noi oportunităţi de cooperare bilaterală şi multilaterală. Victoria este una a echipei şi reprezintă un moment unic de bucurie, mai ales pentru că suntem în an Centenar, sărbătorit de toţi românii”.

Moment unic, ați auzit? Totuși, mie îmi place începutul postării, care consacră înțelegerea dintre “diferitele grupuri parlamentare”. Hmmm, miroase a blat. Ca tabloul să fie complet, condamnatul Liviu Dragnea i-a premiat pe cei 16 parlamentari campioni. Bravo, domnilor! Dar niște treabă pentru popor când faceți de miile alea de euro pe care le primiți lună de lună?

parlamentari fotbal antalya

Lasa un comentariu