John O’Callaghan & Audrey Gallagher – Bring Back The Sun

Luni, 28 Februarie 2011 | muzica | Comenteaza

Poate ca este prematur sa auziti asta acum avand in vedere ca s-au scurs doar doua luni din acest an, dar Bring Back The Sun este, pana in momentul de fata, piesa anului 2011 pentru mine.

John O’Callaghan este omul din spatele label-ului Subculture (imprint al Armada Music), a doua albume de artist, a catorva compilatii lansate de cele mai cunoscute label-uri, a unor single-uri precum Find Yourself, Big Sky, Surreal, Never Fade Away, Strike, Desert Orchid sau a recentei piese realizate in colaborare cu Timmy & Tommy intitulata Talk To Me. J’O’C ocupa in momentul de fata locul 33 in Top 100 DJ Mag si activeaza sub mai multe nume pe scena trance si progressive. Aici putem mentiona proiectele Mannix si Joint Operations Centre.

In alta ordine de idei, Find Yourself (Cosmic Gate Remix) este piesa mea favorita trance din 2009. Realizata in colaborare cu vocalista Audrey Gallagher, Big Sky este pentru mine una dintre piesele reprezentative pentru scena trance a ultimilor 10 ani. Nu degeaba aceasta a fost declarata “Tune of the year 2007” in cadrul emisiunii A State of Trance.

Se pare ca dupa patru ani de la acest mare succes, avem un follow-up pentru Big Sky. John O’Callaghan a intrat recent pentru a doua oara in studio cu Audrey Gallagher. Rezultatul l-am auzit in urma cu doua saptamani in ASOT 495. Bring Back The Sun se numeste piesa si este primul single de pe cel de-al treilea album al lui John O’Callaghan care se pare ca va fi lansat in luna aprilie.

Piesa va face ravagii in aceasta prima jumatate de an. Are toate ingredientele ca sa reuseasca acest lucru: versuri superbe cantate de o voce pe masura, linie de bass groovy si un drive emotionant. Plus ca piesa vine intr-un moment numai bun de a repeta “Bring back the sun!”. Lansarea single-ului se va face undeva pe la jumatatea lunii martie cu label-ul Subculture. Stim ca release-ul va include cateva remixuri printre care si cel semnat de Max Graham & Protoculture.

Lasa un comentariu