La miscare, dragi elevi!

Joi, 31 Martie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 2 comentarii

Primaria, Consiliul Local, primarul si toti cei care au pus umarul la organizarea Galei Invatamantului Bacauan se pare ca s-au gandit sa le ofere elevilor premiati luni sansa de a parcurge cativa kilometri buni la pas.

Nimic de zis despre Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov” si despre conditiile excelente in care s-a desfasurat evenimentul, dar cred ca atunci cand ai in vedere inaugurarea unui astfel de obiectiv, respectiv organizarea unui eveniment ce se desfasoara in afara orasului la care trebuie sa participe cateva sute de elevi si cadre didactice, ar trebui sa le pui la dispozitie si transport.

Nu de alta, dar nu toti elevii au profesori care sa fie amabili si sa ii duca pana la Centrul de Afaceri, situat la cativa kilometri distanta de centrul orasului. Sa fie oare o tentativa din partea administratiei locale de a combate sedentarismul?

2 comentarii la “La miscare, dragi elevi!”

  1. Anonymous 31 Martie 2011 at 18:32 Permalink

    daca ar avea loc o expezitie mare in zona etc etc…..putina lume ar ajunge acolo !! pacat ca nu e tranzitata zona de autobuze…doar si cartierul CFR face parte dn bc

  2. Adrian 4 Aprilie 2011 at 17:20 Permalink

    eu am fost acolo, dar cu tatal meu… vreau sa stiu… cam cat costa un taxi de la Narcisa pana acolo (pp ca sigur mai mult de 10 lei)


Lasa un comentariu