La Slănic Moldova, florile sunt schimbate zilnic

Luni, 12 August 2013 | Bacau, foto | 3 comentarii

Zilele trecute am cutreierat județul Bacău, alături de colegii mei din Divanul AdBlog, pentru proiectul Bacau360.ro – Turul virtual al județului Bacău. O să vă placă la nebunie ce facem, iar detaliile le veți afla în curând. Puțină răbdare! :)

Printre locurile în care în care ne-am oprit și am fotografiat se numără stațiunea Slănic Moldova, desigur. Am găsit aici foarte multă lume care era la plimbare și destulă activitate pentru o zi din mijlocul săptămânii. Plus niște oameni, deloc puțini, care lucrau la Pârtia de schi.

Dar ce mi-a sărit în ochi este preocuparea administrației locale pentru spațiile verzi. Pe lângă faptul că oriunde mă uitam vedeam numai flori frumos colorate, în fața Cazinoului am descoperit o zonă în care data zilei respective era desenată cu flori. Cât de tare e asta?

3 comentarii la “La Slănic Moldova, florile sunt schimbate zilnic”

  1. abvlad 12 August 2013 at 12:49 Permalink

    A fost si in Bacau, in fata Casei de Cultura, data scrisa cu flori.

  2. Dodo 12 August 2013 at 12:55 Permalink

    Bine zis Vlad.. A fost. Acum in fata Casei de Cultura e o mare betoneala comunista.. te coci daca stai acolo la pranz. Inainte era spatiu verde.. acum e beton si praf.

  3. lucian 12 August 2013 at 18:50 Permalink

    Este o tradiţie care are deja câteva decenii. Parcul staţiunii chiar este îngrijit, doar este una din imaginile de marcă ale localităţii.


Lasa un comentariu