La Slănic Moldova, florile sunt schimbate zilnic

Zilele trecute am cutreierat județul Bacău, alături de colegii mei din Divanul AdBlog, pentru proiectul Bacau360.ro – Turul virtual al județului Bacău. O să vă placă la nebunie ce facem, iar detaliile le veți afla în curând. Puțină răbdare! 🙂

Printre locurile în care în care ne-am oprit și am fotografiat se numără stațiunea Slănic Moldova, desigur. Am găsit aici foarte multă lume care era la plimbare și destulă activitate pentru o zi din mijlocul săptămânii. Plus niște oameni, deloc puțini, care lucrau la Pârtia de schi.

Dar ce mi-a sărit în ochi este preocuparea administrației locale pentru spațiile verzi. Pe lângă faptul că oriunde mă uitam vedeam numai flori frumos colorate, în fața Cazinoului am descoperit o zonă în care data zilei respective era desenată cu flori. Cât de tare e asta?

3 thoughts on “La Slănic Moldova, florile sunt schimbate zilnic

  1. Bine zis Vlad.. A fost. Acum in fata Casei de Cultura e o mare betoneala comunista.. te coci daca stai acolo la pranz. Inainte era spatiu verde.. acum e beton si praf.

  2. Este o tradiţie care are deja câteva decenii. Parcul staţiunii chiar este îngrijit, doar este una din imaginile de marcă ale localităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *