Astăzi are loc LANParty v13 codename “DarkMoon”

Sambata, 4 Aprilie 2015 | Studenti | 1 comentariu

Așa cum v-am anunțat în urmă cu 2 luni, azi, de Lună Plină, Liga Studenților Electroniști organizează ediția cu numărul 13 a celei mai mari competiții de gaming organizată de studenți, LANParty codename “DarkMoon”.

Sunt așteptati, începând cu ora 10:00, în Rectoratul Universității Politehnice din București, peste 600 de jucători înscriși, 120 de voluntari și o serie de parteneri deloc de neglijat: LAB501, PC Garage, Gigabyte, BattleKon, RedBull, Games Magazine și Epson.

La standul PC GARAGE va fi aglomerație și de această dată, căci echipa PC GARAGE va organiza un turneu de HEROES OF THE STORM, în sistem de 5v5. Aici nu trebuie să vii cu pc-ul tău, sponsorii noștri îți vor pune la dispoziție un sistem complet pentru a-ți demonstra calitățile de gamer pe care ne dorim să le premiem și te vei putea înscrie pe loc! Pe lângă turneul de HEROES OF THE STORM, PC GARAGE vă pregătește, de asemenea, tombole și concursuri tot cu înscrieri pe loc.

 

Prietenii noștri de la LAB501 și GIGABYTE te așteaptă și ei cu premii, tombole și concursuri. În plus, aici te vei putea înscrie la un turneu de LOL 1v1 și vei putea fi martorul unor demonstrații explozive (la propriu – come & see!)

 

Nu am uitat pasionații de fightere și, deși nu există o competiție generală dedicată, partenerii noștri, BattleKon, organizează în cadrul LANParty v13 codename „DarkMoon” un turneu de MORTAL KOMBAT. Va fi probabil ultima șansă de a juca MORTAL KOMBAT 9, dat fiind faptul că MORTAL KOMBAT X va fi curând pe val (release date: 14 aprilie).

 

Și pentru că sunt multe de făcut la LANParty by LSE, avem nevoie ca cineva să ne dea, din când în când, ARIPI! Pentru acest lucru ne putem baza pe prietenii noștri REDBULL, care vor oferi atât energia, cât și relaxarea! În lounge-ul REDBULL vei putea savura un energizant și te vei putea juca KINEKT – concurs de tip racing – vino și demonstrează că ești cel mai bun șofer (în orice poziție, cu orice obstacole)!

 

Pentru că unui gamer îi stă bine cu accesorii de gamer din jocul preferat, GAMES MAGAZIN întărește cel mai mare eveniment de gaming organizat de studenți și pune la dispoziție tricouri, șepci, brelocuri, figurine, jocuri și tot felul de accesorii la prețuri promoționale!

 

Și ca să păstrăm vie amintirea LANParty până la ediția viitoare, avem nevoie să imortalizăm momentele importante, iar cu acest lucru ne va ajuta EPSON! Așadar, vă așteptăm la standul EPSON pentru o poză pe loc alături de prietenii tăi!

 

Plus competiția de COSPLAY! Ora 15 – be there and enjoy the show!

 

Vă așteptăm, așadar, la LANParty v13 codename „DarkMoon” pe 4 aprilie, în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00! Iar pe cei care nu vor putea veni, îi anunțăm că vor putea urmări jocurile de DOTA2 și LOL pe livestreaming: www.twitch.tv/lseorgro.

 

Keep in touch: facebook.com/lanpartybylse și lanparty.lse.org.ro

 

Event Facebook: facebook.com/events/1536989819917323/

Păcat că nu sunt în București. Aș fi tras și eu o fugă pe-acolo ca să trag cu ochiul.

afis lanparty v13

1 comentariu la “Astăzi are loc LANParty v13 codename “DarkMoon””

  1. codrin 5 Aprilie 2015 at 17:29 Permalink

    pacat, ne vedem editia urmatoare!


Lasa un comentariu