Leapsa: masina ta preferata

Leapsa presupune invocarea masinii tale preferate si postarea unei poze cat mai reusite cu ea. Atentie, nu ma refer la masina care o ai cu masina la care visezi.
Evident ca vei spune masina care ai pus-o si in planurile tale de acum cateva saptamani cand credeai ca vei castiga la loto!

Nu am fost pasionat niciodata de Ferrari sai Bugati si sunt mai realist si visez la masini gen BMW, Audi sau Mercedes. Prefer Mercedes datorita raportului performanta/eleganta/fiabilitate foarte bun, prefer BMW daca vreau un motor foarte bun si care consuma onorabil la performanta care o ofera si Audi as prefera datorita stilului elegant si modern care il abordeaza de un an de zile.

Masina mea preferata este acum Mercedes Clasa S , preferabil AMG (modelul nou), apoi ar veni BMW M3 2008 iar pe locul al III-lea Audi A5.

Leapsa merge mai departe la ContraSENS, L3ST, Buzoianu, Vlad, Kaysha, Chibby si pentru toti cei care vor sa posteze despre acest subiect.

Foto jos cu Mercedes S AMG, BMW M3 si Audi A5!8 thoughts on “Leapsa: masina ta preferata

  1. sunt ok si ale tale dar in ale mele simti ca tu conduci,nu conteaza consumul la o super masina

  2. Habar nu ai de ceea ce vorbesti! Mercedes a avut atat de multe probleme cu fiabilitatea de 5-6 ani incoace, incat a pierdut foarte mult in fata competitorilor directi BMW si Audi. Dar se vede varsta in comentariile tale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *