Leon Bolier vs. W&W – Saturn

Vineri, 8 Octombrie 2010 | muzica | Comenteaza

Anul 2008 este anul in care W&W, proiect format din Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, lansa Arena, un adevarat imn pentru clubberii din intreaga lume. Arena s-a auzit in playlist-urile tuturor djilor din prima linie si a fost inclusa in foarte multe compilatii si topuri.

Printre productiile consacrate marca W&W se numara: Arena, Synergy, Mainstage, Aligator Fuckouse, D.N.A, Manhattan, dar si remixuri pentru piese ca Aly & Fila feat. Denise Rivera – My Mind Is With You, Orjan Nilsen – Arctic Globe sau Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain.

Leon Bolier, un dj si producator de muzica trance foarte cunoscut in lume, si-a lansat recent albumul de debut. Acesta se numeste “Phantasma” si are 2 CD-uri. Sunt 160 de minute de muzica extraordinara. In trecut v-am prezentat 2099 si That Morning. Ei bine, aceste productii se regasesc pe album.

Tot pe noul album se regaseste si cea mai recenta colaborare dintre W&W si Leon Bolier, intitulata Saturn. Piesa va fi lansata ca single pe 11 octombrie 2010 cu label-ul Streamlined Recordings.

Lasa un comentariu