Luati exemplu de la Obama!

Sambata, 10 Octombrie 2009 | Pareri personale | 6 comentarii

Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii a primit vineri Premiul Nobel pentru Pace. Multi spun ca nu il merita si se justifica spunand ca presedintele nu are cum sa dobandeasca acest premiu onorific in noua luni la Casa Alba.

Nu sunt fan Obama, chiar imi pare putin mafiot, dar il apreciez pentru tactul de care da dovada in conducerea Americii si de ce nu, in gestionarea popularitatii pe care orice politician doreste sa o aiba.

Dragii conducatori si politicieni romani ar trebui sa imprumute si sa se inspire din gesturile celor din strainatate. Pe langa faptul ca Obama va dona milionul de euro primit odata cu medalia, cand a primit premiul si cand a vazut reactia opiniei publice, Obama a declarat: “Simt ca nu merit premiul Nobel, insa il voi considera un apel la actiune“.

Spunand acest lucru Obama a impuscat doi iepuri deodata: a recunoscut ca nu merita premiul dand bine la popor si a spus lumii intregi de ce i-a fost acordat aceasta distinctie.
Acest premiul il obliga pe Obama sa mentina pacea in intreaga lume.

6 comentarii la “Luati exemplu de la Obama!”

 1. Andreea AD 10 Octombrie 2009 at 14:11 Permalink

  Mie sincer,nu imi pare mafiot.Chear imi place de el si de tot ceea ce face.Merita acest premiu,si cum bine ai zis si tu:premiul il obliga pe Obama sa mentina pacea in intreaga lume!!

 2. klubbingman 10 Octombrie 2009 at 14:45 Permalink

  fantastic, trebuie sa dormim non-stop si sa nu ne dam seama ca acest premiu e un fel de ''hai sa'l pupam undev ape Obama'' …eu unul nu il simpatizez si nici nu il dispretuiesc insa premiul nu este justificat , parerea mea :).

 3. 1acolo 10 Octombrie 2009 at 21:06 Permalink

  sa retragă trupele din Afghanistan și Irak

 4. Anonymous 10 Octombrie 2009 at 21:13 Permalink

  Numa' la asta mai lipsea sa-ti dai cu parerea…

 5. Alecs 10 Octombrie 2009 at 22:25 Permalink

  "Anonim spunea…
  Numa' la asta mai lipsea sa-ti dai cu parerea…"

  … chiar ca!

 6. Anonymous 10 Octombrie 2009 at 23:24 Permalink

  NU e vorba de 9 luni, ci doar de 12 zile la Casa Alba. Mai citeste inainte sa scrii, tinere. Nominalizarile au fost trimise pana pe 1 februarie. Deci…ce a facut omu asta in 12 zile ca sa merite premiul???


Lasa un comentariu