Luminita de la capatul parcului

Sambata, 16 Octombrie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 3 comentarii

In vara am scris un articol in care spuneam ca Parcul Cancicov era aproape in bezna: Zeci de lampi sunt arse, zeci de stalpi de iluminat la fel, iar parcul devine, odata cu trecerea timpului si cu arderea tot mai multor lampi, o padure.

Administratia locala s-a trezit in ceasul al 12-lea in legatura cu aceasta problema si a schimbat zilele trecute majoritatea lampilor din parc. Acum arata altfel. Pentru ca am fost dur in iunie, ma simt obligat acum sa scriu ca s-a rezolvat aceasta problema. Speram sa nu mai treaca 4 ani pana la urmatoarea runda de schimbare a lampilor de iluminat si sa se asigure o mentenanta macar trimestriala.

Jos sunt doua fotografii realizate aseara in parc.3 comentarii la “Luminita de la capatul parcului”

 1. Avram Marian - Gabriel ( Graham ) 16 Octombrie 2010 at 10:47 Permalink

  Felicitari pentru blog!
  Il citesc constant!
  E unul din cele mai bune din Romania!
  Pacat ca astazi au batut si Bute si Diaconu si Jo Jo Dan ,toti 3 au batut si nu a transmis nimeni.
  Eu am promovat meciul online dar nimeni nu a vrut de la tv sa transmita.
  Am pus inregistrarea meciului in care a batut bute la:
  http://sportromanesc.blogspot.com/
  Va rog sa promovati asta pentru ca e pacat sa nu vada romanii aceste monumente ale mandriei nationale care sunt aruncate la gunoi din nepasare sau din rautate.
  Lupt pentru aceste valori si daca vreti sa va alaturati va sunt recunoscator.
  Bravo romanilor care ne fac mandri de ei.
  Va multumesc!!!

 2. Anonymous 17 Octombrie 2010 at 20:14 Permalink

  kristofer majoritatea becurilor au fost reparate dar eu joi am fost urmarit de 3 boschetari mascati la fata si fugarit prin parc..n-am avut unde sa ma duc pentru ca eram departe de politia primariei din parc si nici telefon sa sun la politie…si deoarece stau pe aleea parcului in celalalt capat nu unde stai tu..am ajuns sa o iau inspre casa alergand prin partea cu biblioteca…acolo nu este deloc luminata zona si nu se vede absolut nimic..insa am avut noroc ca m-am ascuns dupa tufele alea si ptr ca era prea bezna sa ma vada cineva..si aia au trecut mai departe..

 3. Anonymous 18 Octombrie 2010 at 18:35 Permalink

  e asa cam de 2 saptamani parcul am fost acolo atunci si era la fel , felicitari autoritatilor ca si-au miscat popourile alea mari de pe scaun


Lasa un comentariu