Mai nou, “Puiul Fericit” are blog

Marti, 7 Septembrie 2010 | Bacau, fun, Pareri personale | 1 comentariu

Agricola are o campanie de marketing care se bazeaza pe… puiul “fericit”. Afisele si spoturile publicitare nu mai sunt demult un secret, caci ne-am obisnuit cu ele. Pot fi puii fericiti? Da, spune Agricola, dar doar daca ii hranesti cu porumb.

Accentul care se pune pe online in zilele noastre l-a obligat pe “puiul fericit” sa-si faca blog. Jurnaldepuifericit.ro este adresa blogului si mi se pare super amuzant. Normal, e scris de un om, dar este prezentat ca un blog scris de un pui, si nu de unul oricare, ci de unul fericit.

Ce zice Puiul Fericit la rubrica “Despre mine”: Numele meu este Puiul Fericit si sunt copilul mamei Agricola si tatalui Bacau, ceea ce ma face Puiul Fericit al lui Agricola Bacau. Momentan locuiesc intr-o ferma mica din apropierea orasului Bacau, unde parintii mei au grija ca eu sa mananc sanatos, 80% porumb si sa ajung pana la batranetea de 70 de zile. Au grija sa-mi conturez personalitatea si sa ma dezvolt armonios. Blogul merge pe principiul: scriu despre ce am chef si despre ce ma amuza, intervin in viata sociala si scriu despre ea; va dau un pont, imi dati un tip, si uite asa facem pagini nenumarate de tips&tricks.

Imi imaginez cum un angajat care se ocupa de promovarea brand-ului Agricola sta in fata calculatorului si incearca sa se puna in postura unui… pui, asta doar ca sa actualizeze blogul. Ce urmeaza? Twitter? Facebook? Tricouri cu “mananc doar pui fericiti”? Wallpapers cu pasari care zambesc?

1 comentariu la “Mai nou, “Puiul Fericit” are blog”

  1. Un Corp Sanatos! 28 Martie 2019 at 16:29 Permalink

    Nu stiu restul, dar eu la urmatoare vizita intr-un hypermarket ma duc sa caut acest pui si il pun in saramura sa vad daca se decoloreaza ca si la doamna de pe facebook. Acelasi lucru o sa fac si cu un pui de la tara cu prima vizita la bunici si ma voi lamuri ce sa aleg dintre comentariile pro si contra.


Lasa un comentariu