Mâine sunt live la Radio Iași

Vineri, 19 August 2016 | Initiative personale | 6 comentarii

Mâine trag o fugă până la Iași, unde, la invitația Mihaelei Munteanu (o persoană foarte activă în societatea civilă ieșeană), voi participa la emisiunea “Weekend cu prietenii” de la Radio România Iași.

Mă puteți auzi live începând cu ora 12:00, iar despre teme nu știu ce să vă spun. E mai bine să le aflu atunci și să fiu spontan, chiar îmi place asta.

Am totuși bănuiala că vom vorbi despre Bacău, societate civilă, pasiuni, inițiativele mele, activitatea mea de consilier local independent, probleme regionale, Moldova etc.

Interviul de mâine este a doua mea (sau a treia?) apariție la Radio Iași, asta după ce toamna trecută am intrat în direct în aceeași emisiune a Mihaelei Munteanu pentru a povesti despre proiectele mele civice de la acea vreme, în special despre Băcăuanii vor piste pentru biciclete.

Radio Iași se poate asculta online, dar și în eter pe frecvențele 1053 KHz (în AM), respectiv 96,3 și 90,8 în FM.

N-am mai fost de ceva vreme într-un studio de radio, așa că abia aștept!

radio romania iasi

6 comentarii la “Mâine sunt live la Radio Iași”

 1. anon. 19 August 2016 at 22:57 Permalink

  Se accepta intrebari “din public”?

 2. relu 22 August 2016 at 15:23 Permalink

  poate o sa discutati despre ce sume se iau in AGA la Thermoenergy

  • Kristofer 22 August 2016 at 15:28 Permalink

   Nu, n-am discutat despre asta și nici nu am de unde să știu cât se ia în AGA la Thermoenergy. Știu doar că sunt o grămadă de chestii de făcut acolo și că e o companie de stat foarte importantă și foarte greu de condus totodată.

 3. DaNA 22 August 2016 at 19:43 Permalink

  Buna ziua

  Pe pietonalul din fata Policlinicii Tic Tac stationeaza in fiecare zi 2-3 masini a proprietarilor spatiilor de la intrarea in policlinica.In aceasta zona a pietonalului este si un semn “interzis” pus probabil de acesti proprietari care sa descurajeze pe alti soferi sau insotitori care ar dori sa ajunga pe acolo la treptele de acces.
  Persoanele cu dizabilitati sau persoanele bolnave care ar putea avea acces in caz de nevoie direct din masina la scarile de acces, sunt nevoite sa faca slalom printre aceste masini.Am sesizat verbal un echipaj al Politiei Locale care a ridicat din umeri si a plecat.
  Fac apel la dumneavoastra pentru a interveni la Politia Locala pentru rezolvarea situatiei.
  Va multumesc.

  • Kristofer 24 August 2016 at 11:28 Permalink

   Buna ziua,

   Cand ma intorc de la Bucuresti, voi face aceasta sesizare catre Politia Locala, mai ales ca fac parte din Comisia din Consiliul Local care se ocupa si cu asigurarea ordinii publice.
   De asemenea, lucrez la un plan pe care vreau sa il prezint Consiliului Local sub forma unui memorandum prin care sa stabilim clar un calendar pentru dezvoltarea infrastructurii care sa vina in ajutorul persoanelor cu dizabilitati.

   Multumesc pentru sugestie!


Lasa un comentariu