Mare scofală: o sindrofie ratată!

Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Bacau, Politica | 2 comentarii

România, cică-statul de drept în care diverse orașe din țară devin capitale printr-o lege care contrazice Constituția. Titluri peste titluri, festivisme peste festivisme…

Orice om care știe cât de cât administrație publică sau drept vede cât de utopică e acțiunea aceasta de imagine inițiată de niște pesediști și finalizată astăzi, cu mult fast, de președintele Iohannis + independentul Chirica.

Pe de altă parte, râd cu lacrimi de crocodil de nebunia din PSD Bacău, Dragoș Benea susținând astăzi o conferință de presă în care s-a văitat și s-a dat cu capul de pereți că nu a fost chemat la marele eveniment de la Iași niciun parlamentar pesedist din Bacău.
Și ce? N-aveți altă treabă? Mare scofală: o sindrofie ratată!

Desigur, n-a ratat baronul maxim al Bacăului să mai pună o cărămidă conflictului artificial ce privește traseul Autostrăzii Moldova, gândit ca o cacealma pe termen lung de pesediștii băcăuani: “Știm oricum că nu facem nicio autostradă, așa că mai bine ne buricăm că am vrut s-o ducem pe la Bacău ca să pozăm în mari patri(h)oți locali” (cam așa îmi pare mie toată treaba).

dragos benea sedinta consiliul judetean 28 decembrie 2015

2 comentarii la “Mare scofală: o sindrofie ratată!”

  1. AAA 23 Ianuarie 2019 at 19:34 Permalink

    Si, totusi, au guvernarea: ce ii opreste sa se apuce de Brasov-Bacau?

    • Stan 23 Ianuarie 2019 at 19:50 Permalink

      Lenea, incompetenta,hotia, lipsa de vointa.


Lasa un comentariu