E oficial: Marti nu mergem la scoala

Vineri, 22 Aprilie 2011 | stiri | 3 comentarii

Poate ca unii deja au aflat, insa multi nu stiu ca vacanta de Paste s-a prelungit cu o zi. Prin urmare, in cea de-a treia zi de Pasti elevii din toata tara vor sta acasa, urmand ca orele de curs sa reinceapa miercuri, 27 aprilie.

Decizia vine in urma unei cereri depuse ieri de Consiliul National al Elevilor la cabinetul Ministrului Educatiei, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu. Cei care doresc sa vad cererea o pot face pe site-ul Consiliului Judetean al Elevilor Bacau.

Comunicatul oficial:
Consiliul Național al Elevilor a reușit să obțină încă o zi de vacanță
Consiliul Național al Elevilor din România – CNE a reușit printr-o cerere adresată Ministrului Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului să obțină acordul ca ziua de 26 aprilie, a treia zi de Paști, să fie zi liberă.

Principalele motive invocate au fost Olimpiadele Naționale desfășurate în această săptămână de vacanță, la care foarte mulți elevi participă și faptul că timpul liber de care aceștia au parte este limitat. De asemenea, au fost menționate și dificultățile întâmpinate de cei din mediul rural, deplasarea lor din localitățile de domiciliu fiind deficitară în cazul în care cursurile ar fi fost reluate marți, întrucât ziua de luni, 25 aprilie, este zi liberă.

Salutăm cu această ocazie decizia MECTS și le urăm colegilor noștri o vacanță prelungită cât mai plăcută!

3 comentarii la “E oficial: Marti nu mergem la scoala”

 1. Andrei 22 Aprilie 2011 at 14:49 Permalink

  E o mare gargara. In CT se stia dinainte de vacanta faptul ca marti va fi zi libera. DIn reactiile catorva “CNE-isti convinsi” de pe diferite site-uri, incep sa-nteleg ca ne vom lauda cu chestiunea asta, ani de-a randul.
  Ar trebui sa-si conserve energia in rezolvarea adevaratelor probleme cu care se confrunta elevii, nu sa dea curs unor rahati cu apa rece.

 2. rox 22 Aprilie 2011 at 16:13 Permalink

  o chestie cu adevarat buna din partea cje…

 3. Madalina 22 Aprilie 2011 at 21:11 Permalink

  Un liceu din Bacau a facut ore sambata,echivalentul orelor de marti,o bataie de joc.Ce parere aveti?E normal asa ceva?!


Lasa un comentariu