Martisorul pentru noi este Craciun doi

Marti, 1 Martie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

De dimineata incepand, ma simt ca in preajma sarbatorilor de iarna. Inbox-ul este full de mesaje care anunta primavara cu urari care mai de care mai pompoase si pline de clisee primavaratice cu ghiocei, raze de soare, lucruri pe care de altfel nu prea le vad daca scot capul pe geam. Dar noi trimitem mesaje cu raze de soare, buburuze si tot tacamul.

Sarbatoarea Martisorului era ceva frumos pana acum cativa ani. Un martisor, un buchetel decent, o plimbare prin parc, etc. Acum, 1 si 8 Martie dau pe afara de comerciale ce sunt. Femeile nu se mai simt femei daca nu le duci 30 de trandafiri. Si de ce nu primesc SMS-uri la inceputul fiecarui anotimp, ci doar de 1 martie cu “o primavara frumoasa”? Mie poate imi place vara sau poate ca vreau sa am o primavara urata.

Vaai, ce insensibil sunt. Am dat de pamant cu dulcegariile vremii. Si cred ca ati observat ca n-am comentat pe marginea faptului ca elevii se simt obligati sa duca martisoare si buchete de flori la scoala in aceasta frumoasa si asteptata perioada. Nu, eu zic sa luam pozitia ghiocel.

PS: Nu pot sa nu recunosc ca am dat si dau martisoare din inima, dar doar celor care merita sa le primeasca din inima si care iau ceva simbolic ca pe ceva imens. Persoanele alea da, merita sa le spui o primavara frumoasa.

1 comentariu la “Martisorul pentru noi este Craciun doi”

  1. Teodora Nicodim 2 Martie 2011 at 14:16 Permalink

    Sarbatorile astea devin din ce in ce mai antipatice! :))


Lasa un comentariu