Mesaj pentru cei din invatamant

Miercuri, 29 Aprilie 2009 | fun, Pareri personale | 5 comentarii

Dragi dascali, lideri sindicali, va inteleg! Vreti salarii mai mari, foarte bine!

De zece luni de zile spuneti ca faceti greva generala! Se va mai intampla asta? Eu chiar astept, sincer, nu imi pare rau! Da stiu, multi imi vor spune ca sunt inconstient si ca vai, nu voi mai acumula cunostintele necesare si ca vai, voi deveni prost (daca, dupa comentariile unora nu sunt deja)…vai vai! Doi-trei giboni ma vor injura dar eu nu le voi aproba comentariile iar alti doi-trei vor spune ca sunt din Sportiv. Asa si? Ce relevanta are?

Vai vai, dar sa stiti ca invatamantul romanesc e la pamant, chiar sub! Serios, accentul este pus pe note si nu pe cunostintele cu care un elev termina un anumit ciclu. Tocmai din aceasta cauza consider ca nu exista mari diferente intre un liceu de tipul colegiilor nationale si un liceu vocational.

Chiar daca in toamna am pus la indoiala faptul ca profesorii ar merita aceasta marire, acum le dau dreptate. Exista o lege care obliga Guvernul sa mareasca salariile dascalilor dar executivul a acoperit-o cu o ordonanta de urgenta care ingheata toate salariile bugetarilor pana la sfarsitul anului 2009. Cum profesorii sunt bugetari, ingheata si leafa lor. Brrrrr, “iarna nu-i ca vara“!

Iarna a trecut,
Salariul n-a crescut,
Ma agit oricum degeaba
Ca Guvernu-ngheata leafa!

Revin la subiect si repet: nu ar strica o greva generala/vacanta de cateva zile, dar numai sa nu ne chematii la scoala in vacanta de vara! Nici voua nu v-ar conveni, sunt suta la suta convins!

Astept cu interes ziua de maine ca sa vad calendarul actiunilor de protest ce va fi anuntat de sindicalisti. Pana atunci, F.sssssssss.L.I.!

5 comentarii la “Mesaj pentru cei din invatamant”

 1. adi 29 Aprilie 2009 at 16:57 Permalink

  n-am inteles nic, altough , imi place melodia.

 2. Anonymous 29 Aprilie 2009 at 17:26 Permalink

  desi sunt in invatamant mi-a placut tare ce-ai spus. Si sa stii ca ai dreptate in legatura cu greva. Ar trebui sa se faca greva aia odata nu sa tot o amane(ne duce si pe noi cu zaharelul sau mai bine spus ne lasam dusi cu zaharelul).
  Madalin

 3. Robertworld 29 Aprilie 2009 at 18:22 Permalink

  o greva de vreo 2sapt nu ar strica deloc:))

 4. Anonymous 29 Aprilie 2009 at 18:56 Permalink

  Puneti-va pofta in cui, voi astia care ati votat cu PSD pentru un baton de salam.
  Jos, aveti 4.

 5. Anonymous 1 Mai 2009 at 09:17 Permalink

  Nu stiu daca mi-ar conveni sa dau examenele in august pt bac… ce zici? o vara cu cartea in brate ti-ar conveni? 100% nu


Lasa un comentariu