Mici impresii de la Street Delivery 2013 + foto

Luni, 17 Iunie 2013 | Bucuresti, foto, Pareri personale | 1 comentariu

Normal ar fi să mă dau cocoș și să vă spun că știam de Street Delivery încă de la prima ediție, adică de când acest eveniment cool, ce se desfășoară anual în inima Bucureștiului, aduna numai câteva zeci de suflete. Dar aș minți.

Ori pentru că organizatorii se adresează hipsterilor, ori din cauză nu se pricep la promovare (ceea ce e puțin propabil, vorbim de Cărturești), habar nu am care ar fi cauza pentru care Street Delivery nu a ajuns la urechile mele până în acest an. Voi știați de Street Delivery?

street delivery bucuresti 2013 (5)

Oare din cauza faptului că pentru mine e primul an în București? Totuși, motivul ăsta cade din start, că eu mereu am fost la curent cu ce ce se întâmplă prin țară. Vreau totuși să cred că Street Delivery nu este un eveniment pentru hipsteri. Ar fi păcat. Am văzut multe chestii tari în aceste zile pe strada Arthur Verona din București, zona în care Fundația Cărturești organizează de 8 ani încoace acest eveniment, la Street Delivery 2013. Mai puțin coada imensa de la clătite.

14, 15 și 16 iunie au fost trei zile pline de arhitectură, urbanism, arte vizuale, ecologie, ateliere cool, teatru, dans, film, muzică, etc. Nu numai în București, ci și în Timișoara și Iași. Acestea au fost marile noutăți pentru ediția din acest an: intrarea Iașiului în hora Street Delivery, alături de București și Timișoara, plus numărul mare de participanți.

În București, strada ocupată de expozanții de la Street Delivery a fost neîncăpătoare.

1 comentariu la “Mici impresii de la Street Delivery 2013 + foto”

  1. Ade Jelescu 17 Iunie 2013 at 08:09 Permalink

    Ce-nseamnă..


Lasa un comentariu