Microsoft vine la Bacau

Luni, 14 Martie 2011 | Bacau, stiri | 5 comentarii

Poate cea mai mare corporatie din lume, Microsoft, vine in cursul saptamanii viitoare la Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau pentru a inaugura un server de pe care studentii vor putea descarca pe toata perioada studentiei software Microsoft licentiat, de la sisteme de operare, pana la platforme de dezvoltare si programare.

Din cate am inteles de la sursa, initiativa face parte dintr-un program care include patru universitati din tara. Voi reveni cu amanunte.

5 comentarii la “Microsoft vine la Bacau”

 1. Anonymous 14 Martie 2011 at 20:34 Permalink

  am impresia ca unele facultati din tara deja beneficiaza de chestia asta.exemplu facultatea de automatica si calculatoare din iasi

 2. CJ 14 Martie 2011 at 23:11 Permalink

  MSDNAA

 3. Anonymous 16 Martie 2011 at 09:14 Permalink

  Cam cit incaseaza Microsoft din toata treaba asta?Asta este intrebarea cheie!!!Ca moca sigur nu este!!!Mai bine conectau o mare "teava" cu acces liber la torente si ne costa pe toti mult mai ieftin.N-are sens sa ne intrebam de ce nu mai are statul bani.De aia.Studentii trag moca de la Microsoft dar statul plateste fiecare download.Cu discount probabil,dar nu mai conteaza.Traiasca Pirateria!Nu platiti 10 milioane de lei pe o licenta Windows!!!Nu merita atitia bani.Luati-o moca de pe torente.Dureaza doar 5 minute sa o tragi si te costa 1.5 lei CD pe care o scrii!!!

 4. Met'lek 17 Martie 2011 at 23:25 Permalink

  Intr-adevar, MSDNAA se cheama programul. Ceva de genul Microsoft Academic Alliance. Poli Bucuresti are asa ceva si e misto. Soft moca. Nimic nu se compara cu un Windows original. N-ai niciun stres, nu te freaca nimic la cap.

  Interesul Microsoft e sa atraga oameni buni. De asta investeste. Tot ei fac banii pentru ca strang studentii capabili la ei. Si o fac foarte bine! Sunt programe de vara, cursuri in timpul anului si chiar te iau sa tii tu cursuri 😀 Sunt prea scumpe certificarile si pregatirile pentru ele, totusi.

  Statul n-are treaba cu asta. Parteneriatul e intre universitate si Microsoft.

  Cat despre piraterie… E stresat sa pierzi timpul cautand crackuri care mai sunt si virusate uneori… Tot mai bine e cu ceva moca sau open source. Singurul avantaj pe care il are Windows sunt jocurile. In rest, mai degraba un Linux stabil decat un Windows piratat.

 5. Anonymous 21 Martie 2011 at 18:55 Permalink

  linux este viitorul nu fereastra scorojita microsoft!


Lasa un comentariu