Minifotbal Bacau: Au mai ramas 7 zile de inscriere

Marti, 1 Septembrie 2009 | Bacau, fotbal, stiri | 2 comentarii

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, voi posta pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care va debuta pe 12 septembrie 2009.

Asociatia Româna de Minifotbal si Lider Sport au intrat în linie dreapta în ceea ce priveste înscrierile pentru Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori, editia a IV-a, 2009-2010. “Pâna acum au confirmat participarea aproximativ toate echipele care au terminat anul trecut competitia, la acestea adaugându-se însa si altele noi care pâna acum au urmarit din afara terenului desfasurarea competitiei, unii facând inclusiv deplasarea la turneul national anul acesta la Iasi“, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.

Campionatul va debuta în data de 12 septembrie 2009, si se va juca tur-retur, pentru ca la sfârsitul returului sa asistam la organizarea unui play-off pentru desemnarea clasamentului final. Anul acesta vor fi premiate toate echipele participante, iar echipa care va câstiga Premiul Fair-Play va pleca acasa cu un premiu consistent, oferit de catre sponsorii si partenerii competitiei. Introducerea premiului fair-play se doreste „a fi un semnal pentru violentele din lumea fotbalului, dar si o directie constanta pe care trebuie sa o întâlnim în competitiile dedicate amatorilor, care sa fie chiar, de ce nu, un model de urmat”, sustine acelasi Gheorghe Burleanu.

Pentru echipele care doresc sa se mai înscrie, acestea mai au posibilitatea pâna pe data de 7 septembrie în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la baza sportiva Lider Sport, situata în str. Logofat Tautu, nr.7, în incinta Scolii Mihai Dragan sau la nr. de tel. 0727.137.053 / 0741.799.932, taxa de înscriere este de 200 ron, iar lotul minim de jucatori este de 5+1.

Regulamentul competitiei se gaseste aici.

2 comentarii la “Minifotbal Bacau: Au mai ramas 7 zile de inscriere”

  1. Marcu 3 Septembrie 2009 at 20:56 Permalink

    De ce nu esti pe afis, daca esti partener oficial?

  2. kristofer93 3 Septembrie 2009 at 21:02 Permalink

    Pentru ca nu am trimis logo-ul la timp. In schimb, voi avea un banner la teren.


Lasa un comentariu