Miting Taxa Auto – Bacau, 13 decembrie (foto + video)

Mai multi proprietari de autovehicule din Bacau au iesit astazi in jurul pranzului pe strazile orasului intr-un miting de protest fata de taxa auto.

Totul a inceput pe strada Marasesti in fata Primariei Bacau. In cateva minute s-au adunat circa 30-40 de autovehicule si mai multe masini de politie. Mitingul a fost neautorizat dar pasnic.
Dupa ce au stat aproximativ 15 minute in zona centrala, soferii au mers impreuna spre parcarea Stadionului Municipal.

Spre bucuria agentilor de politie si spre regretul soferilor, la manifestare au fost putini soferi. Se zvoneste ca maine se va organiza un miting mult mai amplu.

Jos puteti vedea 14 fotografii si o filmare de la actiunea de protest de astazi!


4 thoughts on “Miting Taxa Auto – Bacau, 13 decembrie (foto + video)

  1. Sa arate smecherii astia dovada ca au platit un leu macar taxe si impozite la stat aferente actelor de comert cu masini! Au umplut tara cu jafuri si acum protesteaza! Oricum, a fost si a ramas un guvern de cacat, cu foarte multe balbe…

  2. acelasi lucru il zic si eu… ca e tara plina cu jafuri. dar uite ca romanul nu-si perminte decat jafuri. romanul cinstit nu are averi ca sa-si cumpere masini bune. Dacia noastra cea de toate zilele e 7-8000 de euro. Si un bmw in stare buna e 2-3000. Normal ca alegi bmw-u din Germania…
    Aici e vina guvernului, parlamentului… sau ce o mai fi existant prin B.

  3. De ce nu povestesti si ce a fost azi, duminica 14 dec., cand au blocat drumul spre Metro si cand protestatarii au sarit la bataie la soferii din trafic care protestau la randul lor fata de blocarea drumului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *