Mitul celui mai tare liceu

Duminica, 18 Septembrie 2011 | Bacau, Video | 11 comentarii

11 comentarii la “Mitul celui mai tare liceu”

 1. Ionutz 19 Septembrie 2011 at 12:31 Permalink

  Bine ca e Sportiv tare..! Nu stii ca Gh. Vranceanu e al optalea pe tara in clasamentul liceelor?

  • Alex G. 19 Septembrie 2011 at 14:39 Permalink

   Uite, am obevat asta la multe persoane.
   Cand se reproseaza ceva nu incerci sa combati reprosul, ci incerci sa faci de cacao pe cel care l-a facut.
   Se potriveste foarte bine expresia “Sa moara capra vecinului!”…
   Decat sa incerci sa ii darami pe cei care te ataca, mai degraba te-ai apara.
   Am observat ca noi ca societate vrem sa omoram capra vecinului… Asta e printre lucrurile care fac Romania sa fie o tara trista si deprimanta, deci nasoala.

  • Bilderberg Group addict 23 Septembrie 2011 at 19:53 Permalink

   Locul 8? Comform “10 pentru Romania” probabil… musiu, pentru informatia ta, sa stii ca in momentul in care a primit titlul asta, Realitatea era un post pro-chiorpete pana in maduva oaselor. Asadar, era logic ca nu putea iesi alt liceu ca fiind cel mai bun din oras, din moment ce distinsul domn, premiat ani la rand ca cel mai bun politician a facut vreo 3 ani aici. Cum era de asteptat ca liceul cel mai bun din tara sa fie…. la Constanta. Si sa iti mai zic ceva prietene: prea putin imi pasa cat de multe ecuatii exponentiale sunt capabili elevii sa rezolve. Atat timp cat in viata de toate zilele sunt “NesHt3 zAAn3 RoooZ”, sau niste “JmeKery” care o ard pe Facebook cu “Luv u 4Ev3r, EpYc, G33n, PynK GirL, J&B fun” raman niste ciudati cu arfe si nimic mai mult.
   Si in plus… daca nici pana la varsta asta nu ai inteles ca scoala e doar o forma de propagare a doctrinei unui stat, indiferent de regimul politic al tarii, singura educatie valabila fiind cea pe care o dobandesti singur, inseamna ca nu ai dreptul sa fii tratat ca un cetatean cu drepturi depline (comform filosofiei eugeniste, bineinteles >:) ).

 2. Alina P. 19 Septembrie 2011 at 12:34 Permalink

  Hahaha!!! Fiti atenti la sefa de promotie cum nu acorda subiectul cu predicatul!

 3. Alex G. 19 Septembrie 2011 at 14:37 Permalink

  Ma bucur ca mai crede cineva ca “Vranceanu cel mai tare liceu” e doar atat – un mit.
  Sunt niste profesori care isi fac treaba bine si atat. Un liceu tare nu inseamna doar ca elevii invatat tot ce li se da sa invete. Intr-un liceu bun ar trebui sa existe cluburi, activitati extrascolare, excursii, comunicari stiintifice, etc. Si sa fie facute calumea, nu in dorul lelii!
  Vranceanu n-are nimic de genul asta. Sau daca are nu sunt promovate.
  Nu stiu ce cauta in topul liceelor din tara, sincer… E doar un liceu de tocit la toate materiile… N-are nimic in afara de asta.

  • Cristi 19 Septembrie 2011 at 15:12 Permalink

   Exista activitati extrascolare gen: teatru, cenaclu, echipele liceului la diferite sporturi care se antreneaza constant. La fel excursii se fac constant, cat despre comunicari stiintifice chiar vineri a fost asta. Daca te interesezi gasesti activitati extrascolare si in Vranceanu. Daca stai in banca si astepti sa ti se ceara tie ceva in loc sa intrebi tu profesorii legat de activitatile extrascolar normal ca nu primesti nimic.

  • Marius 24 Septembrie 2011 at 16:08 Permalink

   Alex, ar trebui sa te informezi inainte sa spui ceva. Sunt mai multe activitati extracuriculare acolo decat oriunde in orasul ala. Doar pentru ca nu apar in presa nu inseamna ca nu exista.

 4. Cristi 19 Septembrie 2011 at 15:15 Permalink

  Typo issues, cam greu cu tastatura asta, referitor la comunicarile stiintifice vroiam sa spun ca una a fost organizata vineri, de profesorii de romana. Au fost invitati mai multi scriitori in ateneu.
  extrascolare*

 5. Cineva din CJE 19 Septembrie 2011 at 15:26 Permalink

  For the record… reprezentatul de la Vranceanu este cel mai slab din Consiliul Judetean al Elevilor Bacau.

 6. N-am dat bacu'. 22 Septembrie 2011 at 19:41 Permalink

  @Cineva din CJE: E cel mai slab? Cate kile are?

 7. Focus 23 Septembrie 2011 at 13:45 Permalink

  Mai priviti si voi la rezultatele de la BAC-ul de anul acesta …


Lasa un comentariu