Mix special: Moonbeam – Around The World album

Moonbeam este un proiect muzical format din doi rusi, Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri „Moonbeam Digital”, „Disoma Records” si „Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio, iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri de exceptie. Fanii (printre care si eu) au rasplatit munca rusilor prin votul din Top 100 DJ Mag 2009, chart in care Moonbeam a intrat in anul 2009, pe locul 76.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor, dar mai ales emotionant! Proiectul MoonBeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment. De-a lungul timpului am prezentat pe blog multe single-uri marca Moonbeam, printre care I Love Mornings, Sky, Your Wind Is In My Hands (feat. Blackfeel Wite), Lacula, About You, Storm of Clouds, Tokyo Dragon, We Are In Words, dar si remixuri pentru piese ca MOS – Filterama, Russel G. – Every Which Way sau Depeche Mode – Peace.

Moonbeam incepe anul 2010 cu nou album intitulat Around The World ce contine 12 piese noi. Acesta s-a lansat luni, 22 martie 2010, la Black Hole Recordings. Primul extras pe single de pe acest album este Look Around (feat. Daniel Mimra), piesa pe care am prezentat-o in urma cu cateva zile. Baietii de la Moonbeam au filmat videoclip-ul, iar single-ul a fost lansat pe 15 martie 2010. Super single, super videoclip.

Sa revenim la album. Este bun, contine multe piese care imi plac. Am selectat cinci piese favorite de pe albumul Around The World si le-am pus intr-un mix de aproximativ jumatate de ora. Daca vreti sa il descarcati, dati-mi de stire! Auditie placuta!

My favorite songs from Around The World album by Moonbeam – mixed by Kristofer – tracklist:
01.Moonbeam with J-Soul – Life Tree (Original Mix)
02.Moonbeam feat. Avis Vox – The Lilt (Original Mix)
03.Moonbeam with Akshai feat. Avis Vox – Elephant Ride (Original Mix)
04.Moonbeam feat. Daniel Mimra – Look Around (Original Mix)
05.Moonbeam – Through A Fog (Original Mix)

Download: link1, link2, link3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *