Încep monitorizarea contractelor PNDL din județul Bacău

Unde, prin cine și pe ce se duc banii noștri când se duc?  Sunt doar câteva dintre întrebările la care voi încerca să găsesc răspunsuri în următoarea perioadă, când voi trimite solicitări către toate autoritățile locale (orașe, comune, CJ) din județul Bacău care au investiții finanțate prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) II, cunoscut și ca Programul Nicolae Dragnea Liviu.

Această monitorizare vizează 172 de contracte de lucrări ce depășesc 827 de milioane de lei, adică peste 175 de milioane de euro.

În expedițiile și plimbările mele cu bicicleta pe care le fac prin jud. Bacău, am văzut tot felul de investiții de o calitate îndoielnică, școli aparent renovate dar impracticabile în ajunul noului an școlar, șanțuri săpate și lăsate de izbeliște, deci o asemenea monitorizare chiar este necesară. Așa mi-a venit ideea.

Dacă autoritățile competente nu sunt cu ochii pe ei (iar motivele clar merită discutate – și o vom face la momentul potrivit), iar localnicii nu au curajul să pună degetul pe rană, o voi face eu cetățenește, centralizat, cu documentele pe masă!

P.S.: dacă există voluntari, mâna sus!

2 thoughts on “Încep monitorizarea contractelor PNDL din județul Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *