Monopiedul a fost interzis în mai multe locații din Marea Britanie

Joi, 29 Ianuarie 2015 | stiri | 2 comentarii

Unul dintre cele mai bine vândute accesorii foto din 2014 este monopiedul, în traducere liberă un “băț” lung la capătul căruia se află de obicei un smartphone sau un GoPro și care folosește, evident, la selfie-uri. Vesticii îl observă peste tot: la festivaluri, la ski, la mare, în cluburi etc.

În România n-am văzut foarte multe persoane care să folosească un monopied, dar numărul este cu siguranță în creștere. Eu, unul, nu aș merge niciodată cu un gadget de genul acesta la un eveniment. Unu, pentru că e foarte probabil ca cei care mă verifică la intrare să creadă că e un baston telescopic. Doi, pentru că țin la experiența celor din jurul meu.

Mă enervează la culme “clubberii” care stau tot evenimentul cu telefonul deasupra capului ca să înregistreze și să fotografieze artistul. Vă dați seama că dacă aș vedea niște bețe atârnate în fața mea tot spectacolul aș face ca toți dracii. Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!

În Marea Britanie, selfie stick-urile au fost interzise în mai multe locații cunoscute din motive ce țin de securitate și sănătate. Printre ele se numără O2 Brixton Academy, O2 Arena și Wembley Arena. Bravo lor!

selfie-stick
foto via The Chive

2 comentarii la “Monopiedul a fost interzis în mai multe locații din Marea Britanie”

  1. Adrian Gavriliu 29 Ianuarie 2015 at 16:17 Permalink

    Pe vremuri era bun ca telecomanda la TV…stateam in pat si apasam butoanele de la distanta, cu un bat. A fost interzisa si metoda aia…:))

  2. Edith 29 Ianuarie 2015 at 20:52 Permalink

    monopied vs. selfie stick… despre selfie stick cred ca numele spune tot dar monopiedul e folosit pentru altceva decat pentru selfie


Lasa un comentariu