Moonbeam feat. Avis Vox – Star Way

Luni, 17 Ianuarie 2011 | muzica | 2 comentarii

Moonbeam este un proiect muzical format din doi rusi, Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri “Moonbeam Digital”, “Disoma Records” si “Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio, iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri de exceptie. Fanii (printre care si eu) au rasplatit munca rusilor prin votul din Top 100 DJ Mag 2009, chart in care Moonbeam a intrat in anul 2009, pe locul 76, dar mai ales in 2010, cand acestia au urcat pe pozitia cu numarul 42.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor, dar mai ales emotionant! Proiectul Moonbeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment. De-a lungul timpului am prezentat pe blog multe single-uri marca Moonbeam, printre care Look Around, I Love Mornings, Sky, Your Wind Is In My Hands (feat. Blackfeel Wite), Lacula, About You, Storm of Clouds, Tokyo Dragon, We Are In Words, dar si remixuri pentru piese ca MOS – Filterama, Russel G. – Every Which Way sau Depeche Mode – Peace.

Moonbeam a inceput anul 2010 cu un nou album, intitulat Around The World, cu 12 piese noi. Acesta s-a lansat la Black Hole Recordings pe 22 martie 2010. Dupa cateva single-uri de pe acest album si remixuri pentru diferite piese, Moonbeam s-au intors in cea de-a doua jumatate a anului cu Space Odyssey – Venus, o compilatie pe care se afla cel mai recent single Moonbeam, Star Way (feat. Avis Vox).

2 comentarii la “Moonbeam feat. Avis Vox – Star Way”

  1. Anonymous 19 Ianuarie 2011 at 20:20 Permalink

    super mel ! cu adevarat speciala

  2. PIEPTEA 21 Ianuarie 2011 at 15:24 Permalink

    nice !!


Lasa un comentariu