Moonbeam feat. Daniel Mimra – Look Around

Joi, 11 Martie 2010 | muzica, Radio Deea | 1 comentariu

Moonbeam este un proiect muzical format din doi rusi, Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri “Moonbeam Digital”, “Disoma Records” si “Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio, iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri de exceptie. Fanii (printre care si eu) au rasplatit munca rusilor prin votul din Top 100 DJ Mag 2009, chart in care Moonbeam a intrat in anul 2009, pe locul 76.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor, dar mai ales emotionant! Proiectul MoonBeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment. De-a lungul timpului am prezentat pe blog multe single-uri marca Moonbeam, printre care I Love Mornings, Sky, Your Wind Is In My Hands (feat. Blackfeel Wite), Lacula, About You, Storm of Clouds, Tokyo Dragon, We Are In Words, dar si remixuri pentru piese ca MOS – Filterama, Russel G. – Every Which Way sau Depeche Mode – Peace.

Moonbeam incepe anul 2010 anuntand un nou album intitulat Around The World ce contine 12 piese noi. Acesta se va lansa la Black Hole Recordings pe 22 martie 2010. Primul extras pe single de pe acest album este Look Around (feat. Daniel Mimra). Baietii de la Moonbeam au filmat deja videoclip-ul, iar single-ul va fi lansat pe 15 martie 2010. Super single, super videoclip. Abia astept albumul.

1 comentariu la “Moonbeam feat. Daniel Mimra – Look Around”

  1. Tudor 12 Martie 2010 at 02:04 Permalink

    frumoasa melodia. o stiu de ceva timp. baietii au mai pus-o prin moonbeam magic:)


Lasa un comentariu