Noi parcuri de joaca in Bacau – foto

Actualul primar al orasului Bacau, Romeo Stavarache a promis ca va amenaja 22 noi spatii de joaca pentru copii in Bacau.
Costul acestui proiect este de 470.000 de euro.

Primele 6 noi spatii de joaca s-au construit deja: trei in incinta unor gradinite (21, 18 si Violeta) iar alte trei pe str. Bicaz nr 136, str. Republicii nr. 1 si pe strada Nordului. Toate intrunesc standardele europene.

Jos sunt doua fotografii cu un noul parc de joaca de pe strada Bicaz.
Foto by Valentin Botomei.


8 thoughts on “Noi parcuri de joaca in Bacau – foto

  1. Valentin Botomei este fratele mai mic a lui Vasile. Pentru ca atunci cand era mic lua bataie de la Vasile, astazi Valentin il sustine pe Stavarache in campania electorala.

  2. Tocmai am trecut ieri pe langa tarcul ce se vrea a fi loc de joaca pentru copii. Nu se poate spune ca este la standarde europene atat timp cat chestia e neterminata si e un risc pentru copii. Am vazut o alee de beton neterminata si care prezinta un pericol pentru copiii mici.

    PS. „Tarcul” este langa podul de la Narcisa

  3. caut o melodie si nu am retinut mult din ea . un tip povesteste ceva pe ritmuri de house si spune ceva de genul : yo soy sava , la sfarsitul fiecarei fraze . stie cineva melodia ??? pls helpppp, multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *