Nu vă suparați, dar aș dori să mă arunc de pe blocul dumneavoastră…

Marti, 29 Ianuarie 2013 | Bucuresti, Video | 1 comentariu

Pe băieții de la Casa Jurnalistului i-am întâlnit în toamnă, la Crevedia, la Școala de toamnă Student ARC, eveniment în urma căruia am scris, dacă vă mai amintiți, recomandările mele pentru studenții care se confruntă cu probleme de ordin administrativ.

Au ținut la acel eveniment un curs despre jurnalism. Scurt și cuprinzător. Documentarea adecvată, munca de teren, argumentarea solidă a ideilor și prezentarea informațiilor într-o formă cât mai accesibilă cititirorilor s-au numărat printre punctele principale ale prelegerii, foarte interesantă de altfel.

Radu Ciorniciuc şi Victor Ilie dau de pământ cu jurnalismul dâmbovițean și au tot dreptul să o facă, mai ales că au lucrat in branșă și li s-a cam acrit. Acum fac materiale la Casa Jurnalistului, un proiect mic, dar promițător și, mai important decât orice alt detaliu, liber.

Ultima lor ispravă este viralul abia postat pe contul lor de YouTube, cu și despre un pseudo-sinucigaș ce caută în București un bloc de pe care să se arunce. Unii îi deschid, alții nu. Unii îl înjură, alții îl încurajează și îi spun că viața merită trăită. Unii îl recomandă alt bloc, alții sună la 112. Și tot așa…

 

1 comentariu la “Nu vă suparați, dar aș dori să mă arunc de pe blocul dumneavoastră…”


Lasa un comentariu