O asociaţie de locatari, un abuz, o mizerie

Luni, 5 Decembrie 2011 | Pareri personale | 6 comentarii

Asociaţia de locatari de care aparţin verifică în această perioadă debitele apometrelor de la blocurile din zonă. Total de acord, până am văzut anunţul de pe uşa de la scară, extrem de hotărât şi lipsit de logică totodată.

Astăzi, 5 XII 2011, ora 17:00, se vor citi apometrele. Cine nu va fi acasă va fi încărcat cu întreaga cantitate de pierdere de apă“. Mersi că mi-aţi spus!

Să zicem că aţi pus pe uşă mizeria asta de anunţ cu 24 de ore înainte de citirea apometrelor. Ce se întâmpla dacă eram plecat în Zimbabwe? Sau dacă participam la o activitate extrem de importantă şi ai mei nu erau acasă? Eram “încărcat cu toate pierderile voastre”?

6 comentarii la “O asociaţie de locatari, un abuz, o mizerie”

 1. latna 5 Decembrie 2011 at 19:46 Permalink

  la noi nu trece nimeni cu citirea apometrelor. Cel care nu se prezinta lunar cu numerele de pe apometre la sediul asociatiei de locatari este taxat in plus, cu “intreaga cantitate de pierdere de apa”, lunar. Iar apometrele nu pot fi duse decat in ultimele doua zile ale lunii.

 2. Nicu 5 Decembrie 2011 at 20:26 Permalink

  vezi k nu are stampila , deci … nu este valabila instiintarea :)):)):))) acum serios vorbind .. e exagerata

 3. Rozeta 5 Decembrie 2011 at 20:27 Permalink

  In mod normal, apometrele de apa, gaz, vin etc. ar trebui sa fie in afara apartamentului.

 4. stef 6 Decembrie 2011 at 13:32 Permalink

  O tara plina de retardati si din pacate ei sunt cei care ne conduc.. de la parlamentari pana la ,,sefi de scara”.

 5. vlad 29 Decembrie 2011 at 12:49 Permalink

  mare e gradina domnului (tu fiind ala care o face si mai mare) – nu suna perfect anuntul , dar e perfect corect sa se faca asa. Daca omul are de incheiat niste conturi , e normal sa trebuiasca sa puna o valoare acolo. In plus , banuiesc ca se adresa celor care nu duc regulat indexul pentru apometre. Si in orice caz , daca te incarca asa , luna viitoare platesti mai putin daca este cazul , banii aia ii recuperezi la un moment dat. Deci daca ai bani sa pleci in Zimbabwe , nu te caci ca ai platit in plus 3 metri cubi de apa si luna urmatoare vei plati cu 3 metri cubi mai putini 🙂 sau acum o sa imi spui ca luai dobanda daca puneai banii aia la banca … multe din articolele tale de pe blog sunt… prost documentate daca se poate spune asa


Lasa un comentariu