O decizie bună

Marti, 3 Septembrie 2013 | Bacau, foto | 1 comentariu

Pentru că lucrurile bune și pozitive vor avea întâietate la mine pe blog de azi înainte, mi-e imposibil să nu laud și să nu promovez cea mai recentă decizie a Primăriei Bacău.

Primăria Bacău a decis să interzică montarea de cabluri pe noii stâlpi de iluminat care sunt amplasați în oraș. În mai multe zone din municipiul Bacău, acolo unde au fost amenajate trotuarele cu pavele, s-au înlocuit și stâlpii de iluminat. În vizor sunt și societățile de publicitate, cărora le este interzis să monteze bannere, stegulețe sau alte materiale publicitare pe noii stâlpi. – Ziarul de Bacău

Sper să se aplice fără excepții. Nu de alta, dar mi-ar plăcea ca-n fotografiile pe care le fac în Bacău să nu mai văd cabluri.

În altă ordine de idei, mai jos puteți vedea primul apus pe care l-am surprins toamna asta. Doar știți ca sunt mare amator de fotografii la apus. Nu exagerez, am cel puțin 25-30 de poze făcute anul acesta la apus. E momentul zilei pentru mine.

apus bacau septembrie

1 comentariu la “O decizie bună”

  1. Vlad 3 Septembrie 2013 at 11:27 Permalink

    O decizie buna, dar nu cred ca e destul. Cu celelalte cabluri abandonate ce se intampla?
    In mod normal, trebuie date toate cablurile din oras si apoi interzise. Pai asteptam sa schimbam toti stalpii ca sa scapam de cabluri?


Lasa un comentariu