O noua miscare culturala locala

Salutari!
Sa fie totul scurt si la obiect, suntem Change of Bass Soundsystem, o miscare culturala formata nu cu mult timp în urma în colaborare cu clubul Paradise din Bacau. Scopul? Sa transformam un habitat care a fost predominat de muzica comerciala, într-un „paradis” al alternativului: drum-and-bass, dubstep, hip-hop, big beat, electronic, rock, rock alternativ, trip hop si multe alte genuri.

Aspectul futuristic al clubului va oferi o experienta pe cinste amatorilor de muzica de calitate. Dat fiind aspectul „cultural” al miscarii Change of Bass Soundsystem, proiectele nu vor fi doar de augur muzical. Planuim sa organizam cât de curând spectacole de teatru sport cu diferite trupe din tara, reprezentatii de stand-up comedy si alte concerte.

Cu aceasta ocazie, anuntam si concertul de deschidere al acestui sezon avangardist, oferit de Paradise Club si Change of Bass Soundsystem: Subcarpati – 12 februarie 2011.

Membri fondatori:
Gabriel Postolache (founder)
Madalin Hîncu (event supervisor)
Matei Iacob (art designer)
Adi Lotcu (music supervisor)

14 thoughts on “O noua miscare culturala locala

 1. mama baieti ce tari sunteti aveti toate genurile….de distractie
  o casa de discuri ? un studio cand faceti?
  o sa fie nebunie origanizatori de evenimente ce sunteti?
  azi in paradis maine la primarie……la zilele bacaului.
  SUCCCES , micutilor

 2. 🙂 ardei la varice Teia :)) si eu tot la asta m-am gandit :)) ce este acela si cu ce se maninca?

 3. Chiar as vrea sa dezvoltam subiectul. Eu nu am auzit pana acum de acest titlu. Din intamplare am o stransa legatura, atat cu domeniul artelor vizuale cat si cu cel al designului. Rog baietii de la Change of Bass Soundsystem sa explice. :))

 4. Si inca ceva. Ca o necunoscatoare in ale muzicii, as vrea sa stiu ce reprezinta miniclipul/intro postat in acest articol. In prima faza mi-a venit sa-mi tai venele.

 5. Buna Teodora,
  M-am ocupat de titulatura fiecarui membru, iar prin "art designer" m-am referit la tot ceea ce tine de aspect (promo, postere, sigle, marul cu bass). Matei se ocupa de acest domeniu. E posibil sa fi folosit o formulare nepotrivita. Daca da, astept sugestii pentru o noua formulare.
  Cat despre promo, dorim sa starnim o curiozitate pentru COB. Nu are o semnificatie muzicala aparte, deci nu trebuie sa fii un atotcunoscator in ale muzicii. 🙂
  Sper ca am clarificat situatia.
  Madalin.

 6. Nu te-ai prins. Titulatura de "art designer" nu exista pentru ca nu are nici o logica. Formularile uzuale sunt "art director" – folosit in industria publicitara (dar nu orice baiat/fata de la calculator se poate numi asa), "graphic designer", "designer" pur si simplu. Or mai fi si altele, dar cred ca sunt cam pompoase. Stiu ca da bine, dar de data asta a dat rau. 🙂

 7. Va multumim pentru feedback, vom lua sfaturile dumneavoastra in considerare. Suntem la inceput de drum si in acesta perioada critica este constructiva. Multumim!
  Gabriel.

 8. "În urma unor divergențe dintre clubul Paradise și Change of Bass Soundsystem, concertul Subcarpați din Bacau ce urma sa aiba loc pe 12 februarie a fost amânat. Prin urmare colaborarea dintre Paradise Club și Change of Bass a luat sfârșit. Membrii trupei Subcarpați sunt încă dispuși să facă o vizită moldovenilor. Așa că rămâneți pe frecvență pentru detalii despre noua locație și noua dată."
  -anunț postat pe pagina oficială de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *