Oferte speciale pentru „elita spiritului caritabil”

Se spune ca o licitatie este reusita in momentul in care sumele care se striga in sala depasesc pretul de pornire cu 100%, adica de doua ori valoarea de la care s-a plecat. Cu siguranta n-a fost cazul Galei FSC a Premiilor Comunitatii Bacauane.

„Elita spiritului caritabil” n-a avut mana larga ca in anii trecuti, cele trei licitatii fiind adjudecate cu doar cateva sute de lei peste pretul de pornire. Pot spune ca pachetul ZU si cel oferit de Leslie Hawk au fost date la preturi de oferta. Unde-i acea ambitie caracteristica oamenilor de afaceri de a se lua la intrecere care da mai mult?

Obiectele licitate:

  • 1. O sticla de whisky Johnnie Walker Gold Label purtand autograful ambasadorului britanic Martin Harris si un album de prezentare a Marii Britanii cu semnatura vice-ambasadorului britanic Esther Blythe. Pretul de pornire – 1.000 lei. Castigatorul licitatiei – Dedeman, cu 2000 de lei;
  • 2. Pachet de promovare oferit de Radio ZU (spot radio de 30 de secunde cu 100 de difuzari la statiile din Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Barlad-Vaslui, Buzau, Piatra-Neamt, Comanesti-Onesti, Braila-Galati). Pret de pornire: 2100 lei. Castigator – OTP Bank cu 2500 lei;
  • 3. Pachet de weekend oferit de Leslie Hawke si Hotelul Hilton Bucuresti (cazare pentru patru persoane, cina si doua bilete la meciul de fotbal de inaugurare a National Arena). Pret de pornire: 1000 lei. Castigator: domnul Casaneanu (Auto Moto Invest), 1500 lei.

Zgar-ce-ni-e.

One thought on “Oferte speciale pentru „elita spiritului caritabil”

  1. Astia cica sunt marii oameni din Bacau :)))…pe naiba…cum sa dai doar cu 5…sau 400 de lei mai mult :))..doar atat?….cand oricum erau la "oferta" aceste lucruri….
    probabil si la ei…familia mare…"remuneratia" mica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *