Oficial e toamna

E 1 septembrie, deci e toamna, cel putin teoretic. Totusi, daca ne uitam pe fereastra am putea spune ca si practic. Aseara in Bacau a plouat cu galeata, iar vantul a batut cu putere. Atat de tare incat am ramas fara internet prin cablu vreo 30 de minute. Se intampla foarte rar asta cu internetul RDS, cel putin in zona in care locuiesc eu. Noroc de stick (tot de la RDS) care a facut fata cu brio la 25 de minute de navigat si de ascultat Afterhours FM la 192 de kbps fara intreruperi.

A fost o vara super, de fapt cea mai tare dintre toate. Am fost la mare si in Turcia, si in Romania, la munte, la Liberty Parade, am facut poza cu Above & Beyond si am luat autograf de la ei, am avut primele gig-uri in cariera de dj de trance si progressive care sper sa fie lunga si plina de satisfactii, am invatat cat-de-cat sa folosesc Ableton-ul si sa fac VST-urile sa scoata niste linii melodice si de bas decente, am dormit mult, m-am odihnit, am bloggerit (parca mai putin decat in timpul anului scolar), am iesit mult cu prietenii, etc, etc.

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana incepe scoala si nu-mi vine sa cred ca vacanta a trecut atat de repede. Parca ieri ieseam din clasa cu mediile incheiate si ma gandeam unde sa plec si ce sa fac vacanta asta. Totusi, sa speram ca se face cald si frumos dupa aceste doua-trei zile mohorate si sa ne petrecem restul de zile ramase din vacanta de vara (care acum e de toamna) asa cum se cuvine.

7 thoughts on “Oficial e toamna

  1. Si mai este ceva…nu uita niciodata,dar niciodata ca indiferent cat sunt norii de grosi ,deasupra lor domneste SOARELE !

  2. Un prieten l-a convins pe un tip de la paza si am reusit sa ajungem la manager-ul celor de la Above and Beyond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *