Cum să nu pui un panou Regio

Duminica, 17 August 2014 | Bacau, foto | 3 comentarii

50.000 de lei costă informarea și publicitatea pentru proiectul de modernizare a străzilor I.L. Caragiale – Milcov – Intersecție strada Letea.

Principalele efecte ale acestei publicități sunt panourile alb-albastre pe care le vedeți (sau ar trebui să le vedeți) de-a lungul străzilor care se află în lucru.

Unul dintre panouri este amplasat pe strada Ion Luca Caragiale, imediat după sensul giratoriu de la Autogară. Nu l-am văzut până ieri când, având treabă la o vulcanizare din imediata apropiere, am străbătut la pas zona.

Glumind puțin, acum îmi pare rău că m-am înscris la concursul Europe in My Region al Comisiei Europene cu o fotografie de la Sighișoara (care va putea fi votată începând cu 27 august). Uitați ce oportunitate aveam aici, la doi pași, în Bacău!

Tare profesionistă e firma (habar nu am care) către care a fost externalizată partea de publicitate din proiect. Faza tare e că nu firma de publicitate o ia pe cocoașă de la organismul intermediar, ci autoritatea care implementează proiectul, în speță Primăria Bacău.

Panoul ca panoul, dar măcar să le facă odată!

panou ascuns regio bacau-1

panou ascuns regio bacau-2

panou ascuns regio bacau-3

panou ascuns regio bacau-4

3 comentarii la “Cum să nu pui un panou Regio”

 1. polis cetateanul 17 August 2014 at 17:18 Permalink

  50.000 lei pentru niste panouri???
  Sunt din aur?

 2. Bc58ptr 17 August 2014 at 17:34 Permalink

  Mai bine scriai de ritmul “alert” al lucrarilor..

 3. Vio 17 August 2014 at 19:03 Permalink

  Tara arde, baba se mira la panouri.


Lasa un comentariu