“Pași spre excelență” sau cel mai elegant comunicat de presă

Vineri, 14 Martie 2014 | Bacau, Studenti | 1 comentariu

Sunt mai bine de 7 ani de zile de când scriu pe blog despre evenimentele din Bacău, spațiul meu natal pe care îl urmăresc în permanență chiar dacă sunt plecat la București, iar în tot acest timp am strâns în inbox sute, chiar mii de comunicate de presă de la diferite instituții, organizații, firme sau persoane.

Totuși, niciuna dintre aceste multe comunicări nu m-a surprins așa cum a făcut-o mesajul pe care l-am primit astăzi de la Asociația “Valoare Plus”.

E structurat pe modelul unui newsletter (probabil e conceput cu MailChimp), pune în evidență identitatea vizuală a organizației, descrie întocmai evenimentul ce face obiectul comunicatului de presă, conține misiunea declarată a asociației, link către pagina de Facebook, dar și un citat sugestiv. Se vede foarte bine și pe ecranul smartphone-ului. Așa da, mă înclin!

comunicat de presa valoare plus bacau

Despre proiectul Pași spre excelență
Asociaţia Valoare Plus organizează luni, 24 martie 2014, două conferințe dedicate tinerilor băcăuani, în cadrul cărora va vorbi Ryan Howell, un speaker motivațional din Boston, SUA și totodată maestru de karate, având la activ câteva centuri câștigate. Cele două conferinţe vor avea loc după cum urmează:

  • Universitatea “Vasile Alecsandri”, ora 10:00, Sala Senatului, corp D, etaj I, sala 131 (înscrieri aici);
  • Universitatea “George Bacovia”, ora 14:00, sala A1 (înscrieri aici).

Conferinţa se adresează în special studenţilor iar intrarea este liberă pentru toată lumea. Discursurile vor fi susţinute în limba engleză şi vor fi traduse în limba română.

conferinta pasi spre excelenta valoare plus

1 comentariu la ““Pași spre excelență” sau cel mai elegant comunicat de presă”

  1. GM 15 Martie 2014 at 00:41 Permalink

    Da, pacat de greselile gramaticale


Lasa un comentariu